Tanúvallomásokat és iratokat ismertetett a Borsod Megyei Bíróság pénteken, az olaszliszkai emberölés büntetőperének tárgyalásán Miskolcon.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeotigris
40 év kényszermunkát mindegyik vádlottnak!Nem hiszem hogy egy csomó ember nézte ezt végig és senkinek nem volt annyi esze,hogy leállítsa!
Embernek érzi az ilyen magát?
Ha ebből sem lesz precedens akkor ez egy agyhalott ország!
Minek kell még történie,hogy komolyan büntessék az ilyen elkövetőket?
reallatas
Időhűzás, jogi csűr-csavarás, vérlázító nonszensz! Lassan úgy néz ki, hogy Szögi tanár Úr, saját magát verte agyon. Újabb hatalmas pofon a jogállamiságnak! Mi van itt emberek?
bombi02
És azok a gyilkosok, akiket már kiengedtek? Azokkal mi lesz, mi van? Ennek az ügynek soha nem lesz vége, nem lesz ítélet. Csak múlik az idő. De mekkora a felhajtás, ha nem magyar az áldozat!
reallatas
@bombi02: Sajnos mindezekben holmi pol. tendencia van. Aki nem látja, ott valami probléma van. Nos csak ki ne mondja az emmber a valódit, mert hüha!
eutanazia


@rodeotigris: Igazad van, de sajnos nem lesz precedens.Egyébként a szemlélődöket is büntetni kellene. Megakadályozhatták volna...... de szerintem szurkoltak...
antonka
moderátor, most probálj véleményeket kitörölni, a jegyzőkönyv tartalma világosan kimujtatja, hogy ki is a rasszista. ez a jkv. világot látott, hiába tiltjátok le a véleményeket, csak annyiba változik, hogy nem leirva, hanem szóba elmondva ad a társadalom hangot a véleményének. Aki akkor ott bármilyen okból ott volt a helyszinen, 50 év börtönre, mert már itt volt a következő, meg az után a következő, a héten siófokon, ha a rendőrők nem nagyon gyorsan érnek oda, akkor azt az autost is meglincselik, és akkor lehetett volna mondani, hogy sajn álom, sajnáljuk, és lehetne 3-4 évig elhuzni ügyeket. siófok nagyon közel van enyinghez, tudjátok ahol az oroszlános házak épültek bodzából, és vasból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.