Ismét lincshangulat alakult ki egy kisebb balesetet követően, ezúttal Ilk községben - értesült a HavariaPress.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
ebből a hírtv-s címből már épp csak a "sajnos" szó hiányzik...
Csubaka
Vazzeg!!!!
Ha valaki szellent egyet és másoknak nem tetszik akkor az már lincs hangulat? Nem kellene esetleg valami törvény hozni arról. hogy ha médiákban megjelentett hírek alkalmasak emberek nyugalmának megzavarására, és hangulat keltésra akkor a cikk íróját és a kiadóját is eltílthatják egy időre?
eutanazia
Úgylátszik, napirenden vannak az ilyen esetek. Megint egy kisgyereket sodortak el, mert kiszaladt az útra. Hol van a szülők felelőssége? Valószínűleg közel voltak, miért nem a gyerekre figyeltek?
Valószínűleg én is dühös lennék, de nem akarnám meglincselni a vétlen sofőrt! Ha az én gyerekem lenne az áldozat,hálát adnék a sorsnak, vagy Istennek amiért nem lett baja.
Mikor lesz már vége az önkényeskedésnek?
Diamont Frost
Az ilyen önkényeskedő,brutál családokat "meg kéne védeni" a száguldó autók ellen. pl.drótkerités kell huzni a cigánytelep köré.... onnan a gyerek ne tudjon az utra kifutni.... ez jó lenne a cigánykölykök védelmére, és NAGYON JÓ LENNE minden normális autósnak!
Egyéb együttélési próbálkozások során tul sok a halott......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.