Olyan sok rosszat el lehet mondani az MSZP-ről és az SZDSZ-ről. Én is erősen kiábrándultam belőlük. Ám amit el kell ismerni, azt el kell ismerni! Tegnap és a múlt héten a szocialisták és a liberálisok megszavazták a Bajnai - csomagot! Nem puhították fel, amitől sokan féltek, ha az MSZP korábban mutatott impotenciájára tekintettek. Összeszorított fogakkal meg merték lépni a népszerűtlen intézkedéseket. A bátorság pedig ehhez

Feltöltő: spiral
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
spiral
Eddig nem kértem hogy emeljétek ki az írásomat, de most megteszem.

Hiszem, hogy ez jobb, mint ami alternatívaként esetleg szóba jöhetne.

(Bakura)
grti7336

Már muszáj volt valamit lépni. Ha nincs az új kormány az
euro most is legalább 300-on volna. A gazdasági életben
a hitelességet vissza lehet és vissza is kell szerezni.
Rockxy
Csupa nagybetűvel írnék, de tudom hogy az ordibálásnak számít itt a Neten.
Na, akkor csak halkan:
Akkor cselekedtek volna a haza javára, ha a terheket arányosan rakták volna a lakosság, a cégek, a bankok és a nagytőke vállára.

Nem ez történt.
xu
Fáj, hogy ennyire hülyének néznek!
spiral
@Rockxy: Konkrétan, ezt hogyan képzelnéd?
menasagh
Az egész mostani intézkedéssel az általuk okozott károkat próbálják helyrehozni.....vagyis ha helyesen kormányoztak volna, most nem kellene népszerűtlen intézkedésekkel foglalkozni.
lukacsjoco
Nehogy leboruljak előttük,most a nagy Spártai hősökhöz hasonlítják magukat????Jó önfeláldozás!Az elmúlt 7 évben mi a szart csináltak a tunyókáim????
xu
Haza! Elvtársaim haza! Van ott egy félsziget! Mi sült ki ebből?
xu
Az SZDSZ megtette a kötelességét! Mehet! Nem tudom, hogy ki gondolkodik másságilag, mint én. Az én ösztöneim úgy működnek, hogy oda kell dugni azt, ahol van befogadó készség. Vagyis a természet adta forma lehet az irányadó.
Megjegyzem, hogy én szeretkezés közben szeretek a partnerem szemébe nézni (még hátsó testhelyzetben is).
Ezek: Bajnai, Fodor, ... mikor néztek a szemünkbe?
Nekem már nem telik vazelinre. Összes szerzett jogaimat elvették!
furfang
Kölcsey: Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül! "

A Haza nem ez kérte tőlük! A Haza nem derült fényre, hanem árnyékba borult tőlük.
nanena
Az mszps és szdszes képviselők nem a haza érdekében szavazták meg a javaslatokat. Ez nem olyan, hogy egyszer ez a haza érdeke, máskor más. Más az érdeke 1-2 éve és más most. Saját és pártérdekből szavazták meg.
Másrészt balgaság olyat mondani, hogy ez volt a legjobb megoldás. Ilyen nincs. Mindennél van jobb és jobb. És persze kényelmes ilyet kimondani, ha másik megoldás nem lett kipróbálva.
És persze miért lenne ez a program, ezek az intézkedések a legjobbak? Mindannyian tudunk jobbakat, amelyekkel ésszerűbben működne a hazai gazdaság, a társadalom. Most olvadjunk el csodálatunkban, hogy az eddig követelt intézkedéseknek egy részét megvalósítják? Minden alapvető szerkezeti, struktúrális reform nélkül? Amelyek végrehajtásához sem felhatalmazásuk, sem tehetségük, sem idejük? Az, hogy most innen és onnan elvonunk, az alapvető problámákra nem ad megoldást. Átmenetileg enyhít a büdzse hiányán, s egy év múlva ugyanott állunk majd most. Csak több teherrel a válunkon.
Az is naivitás, hogy a forint árfolyamát bajnaihoz köti valaki. Mintha az általános gazdasági növekedés, a globális bizalom visszatérése, a zlotyval való együttmozgás nem is számítana. Sőt ezek számítanak igazán.
bombi02
Nem hiszem, hogy a haza érdeke azt követelte volna, hogy amire csak gondolnak is tönrevágják, hát még amihez hozzá is nyúltak! Talán nem is lehetett volna nagyobb károkat okozni az eü-ben, az oktatásban, a gazdaságban. Nem beszélve az emberek életéről, a lét-és közbiztonságról, a morálról...

Nem vagyok optimista. Szerintem majd a kormányváltás sem hoz jobb jövőt. A váltók is ebben az országban lógtak. Itt csak egy teljesen új arcokból, új gondolkodásmóddal rendelkező, becsületes nem politikusokból, hanem hazafiakból ( de hol vannak ilyenek??????) álló kormány lenne képes rendet teremteni, az is nagyon hosszú időbe telne.
Rockxy
@spiral: Megkésve bár, de....

Úgy képzelem, hogy a multimilliárdosok járuljanak hozzá a legtöbb pénzzel az ország megmentéséhez.
És így tovább, "lefelé".
spiral
A saját érdekeik és a haza érdeke jelen esetben egybeesik! :)

A világválságot pedig nem ők okozták!
xu
@spiral: Nem ők okozták, hanem a spirálok, amik begyűrűztek! Adósság -, hitel -, pénzügyi spirál!
basatu
A disznók még döngetik a mellüket,vastagbőrű népség.
xu
@basatu: A pofátlanságnak nincs határa!
OKOS
"A MÓR MEHET" FŐLEG, HA ROSSZAT TETT.(EGY ORSZÁGOT TÖNKRE)
zsbela
Nem a haza, hanem a saját érdekük kérte!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.