A lelkésznél az verte ki a biztosítékot, hogy Kósa Lajos is igazi egyháznak tartja a Hit Gyülekezetét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336

A debreceni polgármester megnyilatkozásából nem az követ-kezik, hogy a FIDESZ szektásodna, ennek inkább az ellenkezője. Ha a FIDESZ hivatalosan is elismerné a HIT
Gyülekezet tevékenységét az azt jelenti, hogy nem áll feltétlenül és kizárólag csak a nagy egyházak mellett.
Megjegyzem, hogy Kósa Lajos álláspontja - véleményem
szerint- e tekintetben nem azonos O. V. álláspontjával.
gondolkodo
Az olyan "egyházatyák", mint ifj. Hegedűs áldották meg a háborúba menő katonák fegyvereit -ami pedig köztudott, hoyg mire használatosak.
menasagh
Ez az egész ismét a szavazatgyűjtésről szól. Pont az ilyen Kósák kell megállapítják, hogy melyik az igazi egyház és melyik nem. Azért elég vastag bőr lehet a pofáján, hogy belemegy egy ilyen dologba.
ember
Megkérdeztek egy vezető angol lelkészt (El Alamein-nél tábori lelkész volt), hogy milyen egyház tagja. Azt válaszolta: "Azok az én testvéreim, akik félik az Istent és teljesítik parancsolatait." Ennyi az én véleményem is. Az egyházak egymás elleni féltékeny fenekedései igen visszatetszőek minden normális embernek. Kósa szerintem normális.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.