Figyelmeztetést kapott a siófoki rendőrkapitány az enyingi kisebbség tavaly nyári felvonulása miatt. A megyeri rendőrfőkapitány nem azt kifogásolta, hogy a rendőrség nem intézkedett, hanem hogy a kapitány nem írt róla jelentést.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reallatas
Tetszik tudni azok a bizonyosak a túloldalon vannak. Ne tessék mondani, hogy senki nem látta ezt a kis aranyos gyülekezetet, ha pedig látta bagatell módon legyintett. Nos szem bekötősdit játszunk megint s megint. Dá-dá picinyem! Hát lássuk be azért a közvéleményt meg kell nyugtatni. Sokadik eset!
grti7336

Kiváncsi vagyok azért arra is, hogy a "Magyar Gárda" vonulása esetében megkövetelik-e a feljegyzést a főrendőröktől, vagy ez esetben is a Tudomásul véve, irattár! a tipikus magatartásforma ?
xu
@grti7336: Ne tegyél egyenlőség jelet! Figyeld a horizontot! Emögött azért komoly dolgok húzódnak. Olvass utána, hogy miről is szólt ez!
ugyeugye
hogy kicsit árnyaltabb legyen a kép - azért nem intézkedett, mert a fővárosba vezényelték őket egy Fideszes tüntetés miatt...
amúgy meg a bürokrácia csúcsa, h azért büntetnek, mert nincs papír IOI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.