Megszüntette a pécsi városháza kiemelten fontos személyek autójának fenntartott VIP-parkolóját Páva Zsolt, a baranyai megyeszékhely polgármestere.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@oldboy: A Kókadt mióta repül és mégis ott pöffeszkedik a parlamentben!
adsl70
@orogordog: bicikliben sem hiszek :) foleg telen lennek kivancsi. Ha igaz a varoshaza udvara akkor ott nyomon lehet kovetni kik az igazi partkatonak es kiket kedvel Pavas ur :) nem kell nyomozgatni eleg az autokat megpillantani ...
@ugyeugye:
nyilt uzenet volt a politika vonalara es dolgozoknak aki beall es hu katona lesz az marad aki viszont nem annak ott az into pelda mar vip parkolo sem szent.
Nyilt uzenet barkit ki lehet barmikor rugni. Szerintem erkolcstelen az ekkora hatalom fitogtatasa.
ugyeugye
@marlin: :D

@adsl70: citromfűtea - nagy mennyiségben ;)
Csubaka
Urak, hölgyek!
Mielőtt még politikai hadjárat indulna!
Páva nem az MSZP székháza előtti parkolót szüntette meg, hanem az önkormányzatét. Ha valaki egy kicsit is ismerős Pécsett igazolhatja, hogy az a parkoló mindamellett, hogy jogtalan előnyöket biztosított a közlekedésben részvevő önkormányzati "dolgozóknak" aránytalanul lefoglalt egy forgalmas közterületet. Pécs belvárosában egyébként is tragédia a parkolás és más munkahelyek alkalmazottjainak sem tarthatnak fenn közterületet ilyen céllal.
furfang
Nagyon helyes Páva intézkedése, ha megoldható kivételezés nélkül is a parkolás, jól tette. Szimpatikus intézkedés, elég volt az mszp-szdsz "pozitív diszkriminációjából" minden szinten.
orogordog
De a 63-as on ma nínóval közlekedtet, siettet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.