Tilos lesz a dohányzás a zárt éttermekben, az aluljárókban, a játszótereken, a vonaton és a buszmegállóban, ha a parlament megszavazza az erről szóló javaslatot, amelyet szerdán tárgyal az Országgyűlés egészségügyi bizottsága.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alband
@Hoppare: És még nagyon sok embertől!
Koronix
több adót kellene kivetni a nemdohányzókra, akik azon kívül h nem vesznek drága jövedéki adót tartalmazó terméket naponta még tovább is próbálnak élni nyugdíjasként. :P ;)
Tcat
@Koronix: Na ezaz, ahelyett, hogy támogatnánk ilyen módon is derék és tisztességes politikusaink megélhetését :)
csakegycsaj39
Adósságban és nyomorban úszik az egész ország ők meg ilyesmivel foglalkoznak. Teljesen feleslegesen, mert lassan az embereknek nemhogy cigarettára, de még élelmiszerre sem telik lassan. Szerintem már van akinek most sem.
Szerintem ki akarnak nyírni minket, hogy akkor majd nem kell se nyugdíjat se semmit sem fizetni részünkre.
Hoppare
De ha már pénz... kevesebb lesz a dohányzás okozta megbetegedés. Bár nem tudom, hogy ellensúlyozná-e az adóbevétel kiesést, de nehogy már ez érv legyen. De nagyon szánalmas dolognak tartom azt, hogy valaki elszív 2 doboz cigarettát egy nap és több gyerekkel minimálbéren tengődik egy hónapban. Mennyi most egy doboz cigaretta? Ha már... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.