Talán nem véletlen, hogy az utóbbi két hétben hangoztatott SZDSZ-vélemény, miszerint az Európai Parlamentnek három nagy frakciója van: a szocialista, a néppárti, valamint a liberális, és Magyarország nem engedheti meg magának a luxust, hogy a liberálisba ne delegáljon képviselőt, éppen Szent-Ivány Istvántól, a párt listavezetőjétől származik, aki második ciklusát szeretné az Európai Parlamentben megkezdeni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lukacsjoco
Az SZDSZ szerint aki kiejti a száján,hogy ő magyar,netán nemzeti érzelme,magyarságtudata van az rasszista.Tűnjön el ez a párt a politikából!Ők a legnagyobb kirekesztők!Majd ők megmondják,hogy ki rasszista és ki nem!!!!Nevetséges!
basatu
@lukacsjoco: Nem nevetséges,siralmas.Ez a párt mivel nem tud a lopáson, csaláson kívül mást,mindig rasszizmussal,fasizmussal riogat.
zsbela
Jól írja a cikk:: "szeretné az Európai Parlamentben megkezdeni.". Tegyünk róla, hogy ne sikerüljön neki.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.