A liberálisok támogatják a holokauszttagadás büntetését, ezért javaslatot tesznek a Büntetőtörvénykönyv módosítására. Semmi esetre sem vélik továbbá helyesnek, ha valaki e cselekményt egy kalap alá veszi más önkényuralmi rendszer által elkövetett népirtó tettel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Az én értelmezésemben az SZDSZ javaslata nem más mint az emberiség ellen elkövetett egyéb súlyos bűntettek alárendelése a holokausztnak.
Magyarul, ismerjük el, hogy a zsidóknak örökös és kizárólagos joguk van a holokauszttal kapcsolatos elégtétel követelésére, amely minden esetben magasabb rendű, mint a világ bármely pontján az emberiség ellen elkövetett bármilyen mértékű bűncselekmény.
Azt nem teljesen értem, hogy miért nagyobb bűn a származás alapján történő népírtás, mint mondjuk a politikai vagy vallási okoból elkövetett.
Meggyilkolni 6 millió zsidót miért nagyobb bűn mint leölni 10 millió muszlimot?
almalibre
@Csubaka: Egyet értek veled, a II. Világháború 60.000.000 áldozatából csak az az állítólagos 6.000 millió számit, amely relatív biztonságban várhatta a háború végét, azokkal szemben, akik élve bennégtek saját házukban, éhen haltak valahol a senki földjén, vagy egyszerűen agyon lőtték, mert gyanús volt. Azon katonákkal szemben, akik szintén nem önszántukból vonultak harcba, akik szintén marhavagonban utaztak, akik szintén éheztek, fagyoskodtak a földön aludva, rohadt a bőrükre a ruha, haltak meg különböző módon, vagy szerencsés esetben jutottak végül egy fogolytáborba, ahol szintén nem volt 5 csillagos vendéglátás.
almalibre
@almalibre: bocs, rosszul írtam "állítólagos 6 millió"
Nemezis
Istenem, ezek a fél országot börtönbe akarják zárni.
g1983
Most is népirtás folyik. Ahol nem fegyverekkel ott gazdaságilag teszik tönkre az embereket, és addig nem nyugszanak amig vagy öngyilkosok nem lesznek az emberek vagy el nem tűnnek a hazájukból. Csak mert egy közel-keleti ország hatalomra akar jutni mindenhol. Nem csak Amerikában, de még az EU-ban is. Meg "természetesen" a Közel-Keleten is.
szoszi
www.youtube.com/watch?v=zkjIisPWncU Ezt nézzétek emberek!!!!Gondolkodjatok!! Aki még kételkedne a Jobbikban!!!Hajrá Jobbik!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.