A „cselekvés kormánya” az elmúlt 50 napban meghozta a legnehezebb döntéseket, az ezt követő takarékossági intézkedések a lakosságot már nem érintik – ezt mondta Bajnai Gordon miniszterelnök a közrádió szerda reggeli műsorában. A kormányfő sikeresnek ítélte a válságkezelő kormány első 50 napját.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Na akkor most elkezdik (vagy megpróbálják) megvenni az "ingadozó" képviselőket!
Jelezném, hogy korábban sohasem sikerült a "szükséges" létszámban!!
nanena
NEm nekünk tesz szivességet, hogy lemond, ha megszűnik a parlamenti támogatás. Ez normális helyeken automatizmus. Bár normális helyeken az is, hogy lemond, ha megszűnik az ország támogatása. S őt, ill. kormányát ma kb. 10% támogatja. Persze nem mondom azt, hogy egy kormány a népszerűséget hajszolja. De ennyire nagyon is régen utáltunk kormányt mint ő és az elődje. Nem azért főleg, mert terheket raktak ránk, bár ezért is. HAnem, hogy a túléléshez szükséges struktárális változtatásokhoz egyik sem nyúlt. De ezt ők úgysem értik meg. Máshol élnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.