Egyre több magyar fizet kenőpénzt, aminek nagy részét az egészségügyben hagyják - ez derül ki a Transparency International legfrissebb felméréséből. A legkorruptabbnak az emberek ugyanakkor az üzleti szektort és a politikai pártokat tartják, feltehetően a politikai és gazdasági elit összefonódása miatt.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eutanazia
@Evikati: Igazad van, én 1-én már 20 ezerrel kevesebbet kaptam, nettó 83 ezret, és ebben benne van az éjszakai, délutáni, ágymelletti pótlék is......... megalázó..........
Evikati
@eutanazia: Jól ismerem a helyzetet. 30 évig egészségügyben dolgoztam (nem gyógyításban), de mindent láttam.:-(
killer7112
Idejön ez aTransparency International tökömtudja milyen cég.Kiossza az észt,ki tudja kinek a megbízásából?Egymás ellen forgatja az embereket,aztán lelépnek mint qrva a sezlonról.Itt marad utánuk a kaka,amit kevertek.De mi a megoldás,Kolombusztojások?
Lajos10
Megoldás talán az lenne ha megfizetnék az embereket hogy ki tudják fizetni az egészségügyi ellátást .És nem csak az orvosokat hanem a minimál bérből élőket is.
xu
Én is fizetek, mert az autómba kell a kenyés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.