Egy ugrás Európa – hangoztatja kampányában az európai parlamenti választásokra készülő MCF roma összefogás pártja.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: legcsavar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lollipop
nézzétek meg a videót: Kis Zsolt az eddigi legszimpatikusabb ep-jelölt, mindenki közül, de komolyan
sara
@pinky: Azt érted kiket és mit képviselne ez a 21 éves szimpi fiatal ember ?
eutanazia
Az EP-választáson induló jelölteknek járó mentelmi jog miatt elhalasztotta a bíróság Kolompár Orbán OCÖ-elnök és társainak büntetőperét. Kolompár és egy másik vádlott az MCF Roma Összefogás listáján indul. Ha nem szereznek mandátumot, folytatják ellenük a büntetőeljárást. A vád szerint a Kiskunmajsai Cigány Érdekképviseleti Szervezet – amelynek szintén elnöke Kolompár Orbán – valótlan számlákkal igazolt – egy pályázaton nyert 13 millió forint vissza nem térítendő támogatásból – 7,2 millió forintot.
A romák ébredjenek fel!!! Az ilyen embereket vessék ki a soraik közül, amíg ők képviselik őket semmi nem fog történni !!!!!!
Geroner
Nem kell itt összeugrasztani minket kedves politikusaink!
A roma is ember s nagyon sok közöttük a jó magyar, s ezt direkt ki is hangsúlyozom.
Nem a romákkal van a gond hanem azzal, hogy csak akkor veszik őket elő s állíják szembe nem roma honfitársaikkal ha félemliteni kell, megosztani kell, vagy ha szavazat kell.
A legszélsőségesebb pártnézetek szerint is csak azon MAGYAR állampolgárok lesznek hátrányos helyzetben akik nem tesznek meg mindent adott régióban, hogy megéljenek segély és mindenfajta állami támogatás nélkül. Ha az roma akkor az ha az sváb akkor az ha az magyar akkor az. Nem kell itt hergelni a népet.
S kedves hozzászólók hány roma embert ismertek közvetlenül akik direkt ellenetek tettek? Miért érzem, hogy a média miatt IS utáljuk őket? Miért érzem, hogy minimum minden második hozzászólónak gőze sincs a valós magyar helyzetről s miért érzem hogy csak azt láták hogy nem tudnak intergrálódni? Nem kell itt gyülölködni mert sajnos vagy nem sajnos velük eggyütt kell újjáépíteni az országot velük akik 2 millióan vannak (nem elhanyagolható erő) kell élnünk, s nem tüzet kellene oltani mindig hanem valós megoldásokat keresni a problémájukra. S miért emeltem ki azt mondandómban hogy gőze sincs azembereknek a valós helyzetről? Hát mert bírálni könnyebb mint tényleg utánnaézni, hogy mi, miért történik. S most kérdem én hol van ilyenkor az SZDSZ? Miért csak kihangsúlyoztatni tudják a romák elkülönülését választáskor meg Eu segély meghatározásakor? Miért nem történtek a fezárkóztató programok? Miért csak egy csekély réteg tudott kiemelkedni közülük s élni normális életet?
Megmondom én.
Mert egyszerűbb s olcsóbb a segély, mint, hogy egyszer s mindenkorra felszámolják, vagy csökkentsék a lemaradását ennek a társadalmi rétegnek.
Moderátor
Kedves szoszi és mindenki!

A "minden cigány bűnöző"-típusú hozzászólásokat továbbra is töröljük. Kérek titeket, hogy tartózkodjunk a személyeskedő, gyűlölködő véleménynyilvánításoktól. Köszönöm.
szoszi
Amint láthatod egy két dolgot módosítottam!
killer7112
De ne csak egy menjen,hanem az összes!!Aztán a vízfejű apparátus tartsa el őket,legyenek boldogok.
marlin
Sajnos, eddig mindenhonnan visszajöttek. (Kanada, Svédország, Francia ország)
Van egy olyan érzésem, hogy a fiatalember a közelébe se megy Brüsszelnek, és ha menne is minek?
Mint pl. a Járóka,meg a Mohácsi is!!
eutanazia
@szoszi: rád jár a rúd, a 10.49-est még eltudtam olvasni, de a többit nem.
rodeotigris
@szoszi: Nem szeretik az igazadat.... :) te tartod a moderált üzenetek rekordját.
rodeotigris
@szoszi: A csendőrség oldaná a problémát.
eutanazia
ezt nem hiszem el! már egy viccet sem lehet feltenni???????????
sara
@szoszi: Már csak az összefogás hiányzik,de az nagyon !
szoszi
Van az is csak még kicsiben de jó alapok vannak úgyhogy növekszik az összefogás csak még a média kussol róla!!Nézd meg a vasárnapi szavazás végeredményét!!!
Moderátor
szoszi, eutanazia:
Bizonyos számú törölt hozzászólás után automatikusan kitiltjuk azokat az olvasókat, akik uszító, másokat sértő, gyalázkodó, sorozatban a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat tesznek. Ennek szellemében kellemes további Propellerezést.
szoszi
De most miért törlöd az összes hozzászólásomat!Nemtán azért mert igazam van?
Lajos10
Segíthetek csomagolni,?De remélem a rokonságot sem hadják ithon.
almalibre
"Egy kisebbségi (sváb) levele zsidó és cigány polgártársaihoz
Őseim a ti őseitekhez hasonlóan évszázadokkal ezelőtt ezt az országot választották hazájuknak. Mivel minket senki nem kényszerített arra, hogy itt éljünk, ezért jogosan várta és várja el a befogadó ország, hogy elfogadjuk : első a magyarok érdeke. Mi svábok nem érezzük magunkat elnyomottnak, hiszen beszélhetünk, tanulhatunk németül, ápolhatjuk hagyományainkat. Ahogy ti is.
Természetesen nem felejtettük el azt a sötét, kommunista korszakot, amikor a svábokat tömegesen deportálták, málenkij robotra hurcolták őket, házaikat elvették, sokukat névmagyarosításra kényszerítettek. Akkor persze liberálisok, fajvédők, népszavás idióták nem tiltakoztak. Gusztosokban és mohácsikban nem keltett félelmet a Munkásőrség, a kommunisták felfegyverzett, bakancsos, egyenruhás párthadserege.
Nagyszüleimtől is mindent elvettek. Anyu így lett Brauer helyett Bányai és ráadásként a középiskolából is kirúgták. Mégsem lettek megélhetési bűnözők. Kemény munkával előlről kezdték az életüket, ahogy még nagyon sok sváb. Híresek is a svábok a spórolásukról. Persze országokat még ma sem tudunk felvásárolni.
Vallom, hogy minden fajnak, rassznak, etnikumnak és nemzetiségnek vannak jellemző tulajdonságai. Nem vagyunk egyformák. Ez a különbözőség az egyik fontos része a kriminológiában alkalmazott profilalkotásnak.
Milliárdos ingatlan panama, tőzsde spekuláció - zsidóbűnözés.
Színesfémlopás, emberölés különös kegyetlenséggel 200 Ft-ért, csoportosan elkövetett garázdaság kapákkal és kaszákkal felfegyverkezve - cigánybűnözés.
Ha majd a svábok között is elszaporodik egyfajta bűnelkövetési módszer, én nem fogok tiltakozni a svábbűnözés szóösszetétel használata miatt. Sőt, elsőként fogok elhatárolódni a bűnöző életmódot folytató sváboktól.
Fiamat a tisztességes, becsületes életre nevelem. Kitűnő tanuló és nem szokott "gyerekcsínyt" elkövetni.
Zsidók és cigányok! Szörnyű lehet itt élnetek, hiszen mindenkit gyűlöltök és nem értitek miért gyűlöl meg benneteket mindenki. Vajon én, mint sváb származású, miért nem érzékelem a kirekesztést? Mert mi elfogadtuk a szabályokat.
Megszerettük ezt az országot, Magyarországot a hazánknak tekintjük. Ti csak egy gazdatestnek, amin parazitaként élősködtök.
Ha nem érzitek itt jól magatokat, gondoljatok ex-miniszterelnökötök szavaira : "El lehet innen menni! ".

Ritzel Rita
Bonyhád
Mivel másolom a levelet- Sváb kissebség tagjaként én is aláirom.
IF.Schwenk János
Csorna"
sara
@almalibre: igy igaz !!

Sara ( sváb ősökkel ) MAGYAR !

reallatas
@Geroner: Jó! Jó! No de csak annyit, a tradicionális roma mentalitás, no az itt az Ahcilles sarok. Mielőtt morogni kezdene ezen a megjegyzésemen 42 év tapasztalata van a hátam mögött.
reallatas
@almalibre: Ehhez a közelmúltban a Józsi szomszédom azt kérdezte tőlem, te miért van az, hogy a sok nemzetiségűek, akik itt élnek közöttünk, mindíg ugyanazokkal van a gond mégis. A többi mintha itt se lenne. Tudja olyan ez mint mikor egy ember mondja százról, hogy buta, s a végén törvényszerűen kiderül, hogy az az egy volt igazán a buta. De amég idáig eljut a dolog addig sok vétlennek is szenvednie kell.
qxy
De ellenzitek a romákat.A magyar százszor többet csal.Azt nem veszed észre?Na EZ A RASSZIZMUS.ha jót akar még akkor is utálod (szégyen)
sara
@qxy: Én csak azonos jogokat, azonos megitélést szeretnék. Ne legyen pozitív megkülönböztetés ! A nehezen megkeresett pénzünket ne vegye el állambácsi hogy aztán újra elossza azoknak akik nem hajladóak tenni magukért,csak követelőznek. Biztonságban szeretnénk élni,biztonságban szeretnénk tudni a gyerekeinket.
Csak gondolj bele a 90 %-uk nem dolgozik,a maradék 10 % meg politizál.
Aki meg tolvaj azt kapják el,zárják börtönbe kivétel nélkül,de ez a társaság nem tesz semmit. Draskovicsot nem érdekli,az APEH magasról tesz rá ! a Milliomos,milliárdos bűnözök (romák és nem romák !)meg élik a világukat.
lukacsjoco
@qxy:Te külföldön élsz?Vagy nagyon rosszul látsz?!
Zsuzscsino70
@reallatas: Jó kérdést tett fel Józsi szomszédod. Valóban, miért csak pont ezzel az egy kisebbséggel van baj? Csak halkan jegyzem meg; én is egy kisebbséghez tartozom (nem sváb, nem szlovák, nem szerb, nem roma) és egyáltalán nem érzem magam elnyomva meg kirekesztve. Igaz, nem is bűnözünk.
fabricius123
az a szégyen, hogy a zsidó felmenőkkel rendelkező, ám a zsidókról habzó szájjal fröcsögő Morvai totál lejáratja az országot. Az a szégyen, hogy a szülei adócsalásából jól megélő,életében egy munkaórát sem dolgozott (35 éves!) Novák "kisasszony" a náci párt képviseletében ül az OVB-ben! Az a szégyen, hogy a bűnözőkből álló kurucokról és jobbikosoktól hangos Európa, miszerint a kis "csatlós állam" újra fasizálódik. A nívójuk mindenesetre látszik: szoszi nevű hozzászóló a Jobbik stílusában csak nyomja a sok primitívséget. MODERÁTOR kellene ezeknek a fasisztáknak a mindennapjaikban is! Ezek tönkre fogják tenni a kis hazánk hírnevét, gazdaságát, társadalmát , olyan káoszt fognak csinálni, aminek a levét még 40 év múlva is inni fogjuk. HA Európa neonáci kis közösségévé , HALLGASSUNK A jOBBIKRA ÉS FIZETETT BÉRTOLLNOKAIKRA AKIK MÁR ELLEPNEK MINDEN FÓRUMOT, A PRIMITÍVSÉGEIK TERJESZTÉSE VÉGETT! A nácik mennek az EP-be a fizetés miatt, de amúgy meg nem jó az EU mert nincs értelme........(most mit is akarnak a betegek?) .....nyilvánvalóan PÉNZ kell nekik, hiszen Morvai szereti a pénzt, de még, hogy szereti! Aki ismeri őt tudja, hogy pénzért aztán mindenre kapható! Sajnálom a deformált aggyal született embereket, de kérem lássák be , hogy hol van a helyük (kórház) és engem ne képviseljenek a nácik az EP-ben!!!!!
lukacsjoco
@fabricius123:Elég sokat járom az országot és soha nem futottam még össze nácikkal és nem is kellett félnem tőlük.A bértollnokok inkább a hivatásos "rettegők"között vannak.Ha valaki kimeri mondani,hogy ő magyar az nem fasiszta és nem antiszemita!Ezt nem csak Te nemtudod de a párttársaid(SZDSZ)sem!Nyugodj meg és ne hisztizz!
sara
@fabricius123: Jó téged ne képviseljenek !
Téged képviselt eddig a mohácsi ,legyen elég az.
killer7112
@fabricius123: Hát hogy hova jutottunk az köszönhető a tolvaj bandádnak,ahol tartunk az meg az ilyen agymosott szerencsétleneknek.Engem nácizhatsz!!De mi közöd hozzá?A tolvajok szónoka örüljön hogy befoghatja a pofáját.Most mi jövünk,rinyálhatsz.
fabricius123
lukacsjoco: ha nem találod őket......nézz a tükörbe! Én nem hisztizek, leírtam amit gondolok. Bizonyára nem tetszik. Ez van, ellenvélemény is létezik a demokráciákban, a fasiszta diktatúrákban pedig tényleg ismeretlen ez a fogalom! Én is járom az országot és látom, milyen elvetemült módon nyilatkoztok, bohóckodtok és hergelitek az embereket. Ha az MSZP ármánykodása vagytok, hát......nagyon meg fogjátok szívni, de akkor is ha a Fidesz (vagy ahogy ti hívjátok a zsidesz) lehelt életet belétek. NEm vagyok sem szoci, sem zsidesz hívő, sem szadeszes aktivista ......nem érdekelnek ezek a pártok sem, egyszerűen normális országban akarok élni, ahol nem bolondok rohangálnak az utcán fekete ruhákban masírozva és ahol nem vonják kétségbe a magyarságom csak azért mert nem akarok lámpavasra húzni cigányt, zsidót, nagytőkést és minden "idegen szívűt".......a világ ugyanis nem erről szól!!!!!
blaci
@fabricius123: Kedves honfitársam......
Remélem annyit megteszel,hogy elolvasod legalább a Jobbik programját.....Csak a tisztánlátás kedvéért.....
Meglátod,ha van némi tapasztalatod ebben az országban,mint itt élő állampolgár,talán elgondolkodtat....
Nem náci......Talán csak olyan dolgokat is bele mertek írni,ami a többség érzéseit tolmácsolja.....A dolgozó többségét...
És ajánlom figyelmedbe ez a honlapot,hogy szemezgess kicsit:csakajobbik.blog.hu/
fabricius123
blaci: elolvastam és aki tanult valaha közgazdaságtant, az látja, hogy komoly gazdasági szakember a közeletekben sincs.......... ne haragudj, de eléggé komolytalan "anyag"..Nem akarlak megsérteni, de azok a hangzatos szavak, tartalom nélkül, csak neked jelentenek valamit...... ( a választóitoknak persze nem gazdasági programokra van igényük, hanem a lámpavasas, elszámoltatós, börtönös dumáitokra, ezért érthető, hogy inkább ez utóbbi részt domborítjátok ki a programjaitokban....ez a valódi programotok!)
xu
Remélem, hogy viszik a rokonokat is!
killer7112
@fabricius123: A nagy demokrata politikátok hozott létre minket,a vérben úszó Kelet magyarországi falvak jajkiálltása,a közbisztonság hiánya,a gyermekeket érintő iskolai cigány terror.A szétrabolt országunkban végzett rabszolgamunka.A melós semmibevétele,soroljam még?
Egyet azért jegyezz meg te nagy demokrata,a Cigány sohasem lesz Magyar.Mint a Romániában élő Magyar sem lesz Román,maximum Román állampolgár.Úgy a Cigány is csak Magyar állampolgár lehet.A Zsidók meg a vallásuk miatt közösítik ki a Magyart.De ha ilyen rosszul érzed magad miért nem mész oda ahol a demokrácia fellegvára van?Vár téged Izrael.Palesztína.Csáááááááááááááááá!!!
xu
@fabricius123: Ne aggódj! Lassan már lámpavas sem lesz, mert elviszik a MÉH-be a bodzások!
blaci
@xu: Á,most a hársfa virágzik,azt szedik....Mit szedik,fűrészelik le a fák ágait,azok a dolgos herbáriások....

fabricius123 ...Igazad van,nem vagyok közgazdász....
Sváb származású vagyok,egyszerű melós.De azt tudom én is,hogy az a sok öltönyös,agyoniskolázott,mívesbeszédű bűnöző,akit csak politikai elitnek hívunk,ennek az országnak az egyik rákfenéje.....
Tudod,a középkorban az volt a jó,hogy a jobbágynak,csak egy ura volt...
De ma melózhat az ember,mint egy barom...EZEKNEK!!!!!
Minden elvennének...
Tudod mit? Akkor inkább NSDAP !!!!!
xu
@blaci: Szorgalmas egy nép, az biztos!
killer7112
fabricius123 nem válaszol,őkényességének a mocskos nácik nem szalonképesek.De azok előtt térdepel akik megtagadják 56-ot.Csürhének nevezik a harcosokat a hősöket,és kikérik maguknak a komcsi jelzőt.Az én családomat ezek a mocskok tették tönkre.Hát csak csókold meg őket fabricius123.
xu
Az anyósom nem akar Brüsszelbe menni! Mit tegyek?
reallatas
@xu: Eddig is jól birták ott kinn a mohácsi vészt, no most mi van?
MaxGraf
Mennek a romákok Brüsszelbe? Az jó ! Megy mind? Az még jobb!
marlin
Érdekes reakciók.
Valaki saját véleményt ír a Balónéról és a Jobbik "munkatársak" azonnal és vehemensen elkezdik gyalázni.
Nem kellene!!
Ti. nem a sváb, a zsidó, a cigány felmenőkkel van a gond, hanem populista demagógiával és terjesztőivel.
Pont!
MaxGraf
marlin
a populizmus...az a gond.Meg neked a Jobbik.Meg Balóné.
A többi az rendben,igaz?
Mikor a cigányok üvöltik: halál a magyarokra ! Az mi?
Arra mit mondasz? Üvöltenek 50-en és agyonverik a gyermekei szeme elött a tanárt! Ès mikor valaki ezt szóvá teszi akkor :POPULISTA! meg DEMAGÒG!
lukacsjoco
@fabricius123:Tükörbe néztem és most sem látok sem fasisztát sem antiszemitát.Viszont Te csak a véleményed írtad le,Te leírhatod a véleményed,de Én nem mert akkor fasiszta vagyok!Te bármit írhatsz a magyarokról persze"reszketve",lámpavastól tartva!Ne ködösíts olyan SZDSZ-es vagy mint egy ház!!Ők a legnagyobb kirekesztők.Írj le egy megtörtént!!! esetet amikor a Magyar Gárda valakit bántalmazott!
xu
Anyámat már szoliztatom, hátha befér a csapatba!
rodeotigris
@lukacsjoco: Meg nem történt dolgokat is le lehet írni!Ezeket hívjuk meséknek.

És most írjunk le cigó eseteket amiket magyarok sérelmére követek el.Ha lehet kis betűvel különben hosszú lesz mint a Háború és Béke

@fabricius123: Irány a szemészet!Láss végre túl a saját világodon.Olvass újságot,internetet.
basatu
@fabricius123: Tudod ha ezt az országot tekinted hazádnak akkor úgy is viselkedjél.Ha viszont csak itt élsz és a hazád nem itt van,akkor ne üsd bele az orrocskádat a dolgunkba.Ha se ez ,se az nem vagy akkor mit keresel itt?Politikai felforgatókból nélküled is van elég.
xu
Nekem mindegy! Csak menjenek, ahol boldogulni tudnak! GiPSiknek GPS-t!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.