Mintegy 20 ezer forinttal nőhet jövőre a havi nettó jövedelme egy 240 ezer forintos havi bruttó jövedelemmel rendelkezőnek - mutatta be Oszkó Péter pénzügyminiszter a tárca honlapján elérhető jövedelemkalkulátor számításait csütörtökön kormányszóvivői tájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@xu: Hát már egyszerűen fájdalmas igaz beszéd ez. Na de te is tudod, hogy pol. elitünk kedvenc játéka volt mindíg, a szembekötősdi, blazíroztak az ugysem érti, úgysem tudja, csak csak beugrik majd lehetőségére. S meg kell vallani zsonglőri szintű virtuozitással csinálják időnként.
reallatas
@Lajos10: Kíméletlen vagy /humorosan mondom/ rám nem gondolsz, akinek amúgy is magas mindíg. A beszólásod alapján viszont gyógyír is lehet azoknak akikre célzol.Üdv.
Diamont Frost
Az itt a legnagyobb szivás, hogy a jónép csak addig "számit" a képviselő uraknak,amig meg nem kapják az óhajtott állást:--- /ki/választott képviselőnek lenni!!
Ez után ... villámgyorsan elfelejtik:-- honnan jöttek...
--- kiket képviselnek
--- nem csak a zsebük tömése lenne a dolguk...
---- mit is igértek a választóiknak....

----- sajnos a fentiek MINDEN párt, minden képviselőjére igaz!
xu
@reallatas: Rosszul látod! A Mi érdekeinket szolgálják, mint a jó úttörők! Ahol tudnak segítenek! A píztárcánk cippzárja sosem fog elromlani; mert nem tehetünk bele semmit és így nem is vehetünk ki belőle! Neked ez legyen elég! Én már megbékéltem a gondolattal! Nekem már csak 1 reményem van! Egy "X" és nem kereszt!
Lajos10
@reallatas: Ha olyan magas a vérnyomásod már rég el kellet volna ájulnod vagy a kedvezményezzetek közé tartozol?
xu
Valaki már megtömhetné ezt a libát, hogy amíg emészt, addig se gágogjon. Ha meg félrenyel: ki lehetne tömni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.