Noha egyelőre nincs napirenden a főügyész távozása, állítólag felmerült már Kovács Tamásban, hogy a jövő decemberben esedékes nyugdíjba vonulása előtt távozik posztjáról. Ennek pontos okáról egyelőre nem tudni, de az tény, hogy Kovács mostanában elődjére, Polt Péterre jellemző leszavazási hullámot tapasztalhat a parlamentben. Bizonyos hangok pedig a baloldali politikusokkal szemben indított eljárásokat, a különböző kiszivárogtatásokat vetik az ügyészi szervek szemére.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alband
Őt issikerült kitúrni a helyéről?
basatu
@alband: Ezt a rágalmat a Szoclib terjeszti,De a Fidesz győzelme után valószinüsíthető a távozása mert egy radikálisabb,határozottabb emberre lesz ott szükség hogy a felelősségre vonások felgyorsuljanak.
zsbela
@basatu: A felelősségre vonás akkor működik jól, ha az politikai hovatartozástól függetlenül minden bűnelkövetőre egyaránt vonatkozik.
basatu
@zsbela: Ebbe egyet értek veled,viszont erre is egy határozottabb markáns embert kell állítani,aki pártfüggetlenűl dolgozik.Ugyanez vonatkozik a rendőrség,és az IB elnökére is.
Nemezis
@basatu: Ugye tudod, hogy a kormány nem felettese a LÜ-nek, és nem adhat neki utasitást? Elvileg pártfüggetlennek kellene lennie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.