Kapuvár - Az elmúlt hétvége Kapuváron sem múlt el rendőri kísérettel megtartott vásárlási láz nélkül. Az említett áruház egyik esti sörös akciójában történt lökdösődés, s hangoskodás miatt a kapuvári rendőrök is kivonultak a vásárlókat lecsendesíteni.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

5hazi
Szinte az ország összes Penny-vel rendelkező városában botrány volt az "ünnepi" akció! Én személyszerint csak a dolgozókat sajnálom,hogy mit kelett kiállniuk és kilyen megalázó helyzetbe hozták őket ezzel az "akcióval" Az okos nagyfejek! Próbálna meg a penny Németországban ilyen helyzetet teremteni a dolgozóinak már a kormány foglalkozna vele!
g1983
Anonim Alkoholisták Gyülekezete :) Nem klell sört inni és akkor nem lesz az miatt dulakodás.
szöszmösz
Láttunk már ilyent karácsony elött talán Anglia volt, nem emlékszem, csak az a lényeges különbség, hogy ott müszaki cikkekért és nem egy darab sajttért folyt a harc. Szomorú.
5hazi
@g1983: Ez az "akció" nem csak a sörről szólt,hanem tojás,liszt,tészta,mosogató,sajt s.t.b. Sajnos egy meggondolatlan megmozdulás aminek a pennys dolgozók itták meg a levét! Azért mert valakik jó pénzért hülyét csináltak belőlük!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.