Gyurcsány Ferenc szerint a vasárnapi EP-választás után a szocialistáknak két lehetőségük van: módosítják álláspontjukat, és a választók visszajelzései alapján megpróbálnak igazodni a választói elvárásokhoz, vagy tudomásul veszik, hogy amiben hisznek, annak jelen pillanatban nincs többsége, de nem változtatnak az álláspontjukon. A volt kormányfő erről a blogjában írt kedden.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lajos10
Feri nem értem hisz azért delegálnak képviselőket a parlamentbe hogy pártállástól függetlenül a tagság véleményét kell képviselni .Nem lehet hogy a választókat akik oda küldtek kell képviselni? A saját elképzelésüket csak aztán ha a tagság rá bólint.Ezeken kellene elgondolkodni vagy nem?
Csubaka
".....a választó váltogathat pártot, az elvhű politikus viszont nem cserélgetheti meggyőződését attól függően, hogy éppen mi számít trendinek."

Nagyon szépen hangzik.Ebben az országban több tíz éve nem mondtak ekkora beszédet.....(MSZP kongresszus utáni nyilatkozat egy küldöttől - MTV2)

Ha a fenti igaz, akkor az elv hű politikusnak két évig nem csak csinálnia kellett volna, mintha kormányozna,hanem tenni is. Az elvhű politikusnak ki kellett volna állnia a tagsága és a nemzet elé, nem pedig hazudni reggel délben meg este, és az elvhű politikus elvhűségét nem a világgazdaság pénzbősége és trükkök százai jellemzik, hanem a problémák egyenes nyílt és őszinte felvállalása. Szemtől szemben a választókkal, akkor amikor annak ott az ideje és nem mutyiban a haverok között nyilatkozgatni ilyeneket az Őszödön. Az elvhű politikus elveit nyíltan vállalja, nem pedig úgy tesz mintha a nemzetért cselekedne, aztán ha megadatik neki nagy ívben tojik az elvhűségre és lobbiérdekek szolgálatába állítva képességeit és pártját, tagságának kierőszakolt támogatásával megpróbálja leosztani a nemzet még megmaradt vagyonát. Elvhűségből 1-es alá!
Geroner
Ferikém!

Nem lehet, hogy csak simán elbasztátok? Nem jött be a 3 évig herebere 1 évig meghúzuk na akkor sem a munkát hanem a kampányt, taktika???
Agyon taktikáztátok magatokat s eladtatotk mindent s közben még azt sem kezeltétek jól ami megmaradt. Most be vagytok szarva s velünk akarjátok megfizetettni a hülyeségeiteket?
NEM 1-2 ELBASZOTT DÖNTÉSRŐL VAN ITT SZÓ fletó!!!
Olyan sokról hogy libeg az ország, a teljes káosz határán.
S össze vaissza beszélsz itt t megstórmanjaid arról hogy kiállsz a népért meg miattunk??? Miattunk állsz ki a megszorításokért? Nem lehet hogy saját magad miatt? Nehogy már még hálás is legyek hogy szegény mszp mindent megtesz szdszel együtt. Azért amit elbaszott. Kishaver beszéld ki magad beszélj beszélj mert vár a hűvös!!! S nem csak téged hanem a haverjaidat is s nem egy skandináv ország!!!!! Nagyképü f...sz
ophisz
érdekes 3. saját módszeréről nem is irt hazudni elvtársak !hazudni! vagy ez már nem megy??? :D :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.