Egy év múlva Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt Magyarországon, ha jól végezzük a dolgunkat - mondta Navracsics Tibor frakcióvezető, a Fidesz XXIII. kongresszusán szombaton Budapesten.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
@grti7336: Hát a mai iránynál csak jobb lehet!! Ők már bizonyítottak! Na meg az mszp-szadesz banda is((
g1983
Ja de csak úgy tud lenni ha sikerül tönkretennie a Jobbikot. De ebből nem eszik. A magyar gazdáknak is elege van Orbán Viktorból és a többi Magyar Parlamentben ülő politikusból akik csak az országot tudják tönkretenni. Ha a magyar kisvállalkozók, és gazdák, és mindenki aki szerint a Magyar Föld Nem eladó, akkor se az MSZP se a FIDESZ nem lesz hatalmon. A többi 2 pártól nem is beszélve. Meg amúgy is úgy tudom, hogy létezik valaki aki méltó lenne a királyságra. www.borsonline.hu/news.php?op&hid=21583
Ha a gazdk viszont úgy gondolják, hogy nem kell a királyság akkor meg összefogással egy olyan erős pártot szervezni amely a jelenlegi 4 pártot letörli a színpadról.
marlin
Geroner ma, 13:23 – válasz erre
Tulajdonképen semmitől, de reménykedem, hogy a választást nyerő jobboldal más miniszterelnököt fog állítani!!
grti7336
@Garnela. a 14.24 perckor írt kommenteddel egészen "megvígasztaltál". Ha hiszel benne lelked rajta. Csak nehogy nagyot csalódjál. Ha még közalkalmazott vagy az esetben
nem sok jót várhatsz te sem a változástól, függetlenül attól,
hogy a Megyó óta tényleg elfelejtették a béreket emelni.
furfang
@g1983: "már mér" akarná tönkretenni a Jobbikot? Világosan megmondta Orbán többször is, hogy nem akar koalícióra lépni senkivel. Qvázi mindenki úgy csinálja, ahogy tudja. Így legalább nem lehet mutogatni, hogy kinek a hibájából történik ez vagy az.Jól van ez így, a Jobbik is bejut szerintem a Parlamentbe, és akkor az ígéreteket tettekre válthatja, nem kell alkalmazkodnia a Fideszhez. Persze, ha van egy jó javaslat valakinek a részéről, akkor csak azért mert Fidesz, vagy Jobbik, dafkéból nem szabad mást voksolni. Dávidnak sikerült így tönkretennie az MDF-et, és Krisztusból bohócot csinálni. Minden esetre jó, hogy most már nem voltak koalícióban a Fidesszel, így már a leg idesz ellenesebbnek sem jut eszébe Orbánra fogni az MDF dicstelen pályafutását.
g1983
@furfang: Mert fél a Jobbiktól, hogy lebuktatja őket is az MSZP-SZDSZeen és az MDFen kivül. Nem olvastad a nyilatkozatát miszerint mindent meg akar tenni a 4 párt hogy a Jobbik ne kerüljön be a Magyar Parlamentbe? Orbán ugyanolyan szemét mint Bajnai, Fodor és Dávid Ibolya. Csak Fodorban volt annyi tisztesség ami Orbánban meg se fordult, hogy megbukott a pártja és lemond. Ezt hiányolom Orbánban már 2002 óta. Mert aki nem az ő érdeküket képviseli más néven 1 tábor 1 zászló az csak szélsőjobbos lehet. A Jobbik nem szélsőjobbos csak jobboldali. A FIDESZ meg igazából ott van az MSZP, SZDSZ és az MDF mellett. Csak szeretik hülyének nézni az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.