Átadta az adatvédelmi és a kisebbségi ombudsman az országgyűlési biztosok által alapított Justitia Regnorum Fundamentum díjat szerdán Budapesten; Jóri András Majtényi László egykori adatvédelmi biztost, Kállai Ernő pedig Varró Szilvia újságírót részesítette az ombudsmani elismerésben.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Majtényi László : "Arról, hogy az idén újra átvette a díjat, az MTI-nek úgy fogalmazott: "most semmi okom nem volt arra, hogy ne fogadjam el, ugyanis nagyon kiváló emberektől kaptam az elismerést".

Ha egyszer visszaküldte a díjat - Majtényi László- nem adtam volna neki mégegyszer.......

"Varró Szilvia a díj átvételekor kijelentette: nem vette volna át a díjat abban az esetben, ha a ceremónián részt vesz Szabó Máté általános ombudsman. A díjazott szerint ma már napi szinten folyik a "cigánybűnözés" megjelenítése, a Jobbik ideológiájának propagálása a médiában. "

Nagyon fáj az igazság? Szabó Máté csak azt mondta amit gondolt..... Tudtommal szólásszabadság van.
Úgyis vehetem ezt a dolgot, hogy Varró diszkriminálja Szabót!

ugyeugye
@zia: fura egy ország ez a miénk. én se adtam volna oda még egyszer a díjat.

ha valaki nem megy el az olimpiára mert utálja a versenytársait, nem rendeznek neki következő évben új olimpiát...
zia
Tulajdonképpen egyetértek a címmel! Szégyen, hogy a kitüntetett emberek ilyen kijelentéseket tesznek. És az is szégyen, ha visszaküldi azt, csak azért hogy legközelebb újra átvegye. (gondolom kell a boríték)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.