„Ez már nem politika, ez már nemzetgyalázás”

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
g1983
"Aliza Bin-Noun, Izrael nagykövete mélységes megdöbbenésének adott hangot a magyar holokauszt Duna-parti emlékművének meggyalázása miatt – közölte Büchler András, Izrael Állam budapesti nagykövetségének sajtótitkára szerdán a távirati irodával.

A közleményben utalt arra: hatvanöt évvel ezelőtt a nyilasok ezreket lőttek a Dunába azon a helyen, a zsidó áldozatokra emlékeztetnek az emlékművet alkotó lábbelik. „Az elkövetők a magyar történelem legsötétebb korszakának emléket állító szobrokat gyalázták meg e nemtelen, durva tettel, persze az éj leple alatt, mert nekik semmi sem szent, semmi nem minősül blaszfémiának. E merénylet sajnos jelzés értékű, mert az utóbbi években megerősödött a magyar szélsőségesek, rasszista csoportok magabiztossága, amelyek nyíltan visszautasítják az emberi méltóság és demokrácia alapértékeit” - áll a közleményben."

Pont egy ilyen izraeli mitugrász pattog. Nézzen már körül a saját portáján. Nem szép dolog emlékművet rongálni. De nem csodálkoznék ha a magafajták tették volna csak Magyarországon. Érdekes amikor az előzmény nem számított, hogy magyar hősök sírjáról leszedjenek dolgokat. De ha már az ő állítólagos emlékművükben csinálnak valamit az már nácizmus. Az izraeliek a legnagyobb nácik. Tönkretesznek népeket, csakhogy világuralomra törhessenek. Irak, Afganisztán,.. és még lehetne sorolni. De nem kell messze menni. Palesztina ami régen is szép állam volt, ost Izrael meg akarja semmisíteni. Az olyan országok ahol nem fegyvert használnak, ott gazdaságilag veszik át a hatalmat. Például.: Amerika után Magyarországra is fáj a foguk.. Jelenleg az Európai Unió után is fáj a foguk. A Magyarok nem fogják hagyni, hogy holmi Izraeliek tönkretegyék az országot. És a magyarok közt zsidók származásuak is vannak.
g1983
Nemzetgyalázás? De hol? Nemzeteket gyaláz Izrael büntetlenül, mert az ő törvényük nem tiltja a gójok irtását. Az ő hitükben aki nem zsidó az gój. Magyarul büntetlenül gyilkolhatnak le nemzeteket a hitük szerint. És aki visszalő az terrorist vagy náci. Meddig hagyja a világ hogy tönkretegyék? Amúgy Izrael a 2. viágháborút követően lett állam. De honnan volt rá annyi pénze? Amig mindenhol a helyreállításokba és a válságokba sodródtak az országok. Addig Izrael meg kapott pénzt, hogy Ország lehessen? Vagy inkább amiről nem beszélnek, és nem tanítják, vagyis az igaz bibliát és az igaz történelmet. A Bibliában is ott van Káin és Ábel története. Káin megölte testvérét. A zsidók keresztre feszítették Jáézust és büszkék rá. Ki is volt az aki felajánlotta gyermekét véráldozatként Istennek? Ezek után nem lenne csoda, ha ártatlan zsidókat gyilkoltattak volna meg különböző országokban, csakhogy utána hatalom lehessen az országuk Közel-Keleten. Mert, hogy ezzel a holo üzlettel azóta is keresnek, azt nem tudják letagadni. A méltó emlékezés sem divat náluk. Hitler sem Hitler volt csak másított az igazi nevén, nehogy lebkjon, hogy zsidó igazából. Minden népnek joga van függetlennek lenni. És békességben élni. A mai napig háborúzik Izrael, és közben azt keresi, hol lehetne még gyamatosítania. Az egyik célpontja Magyarország már több száz éve, de Orbán Viktornak köszönhetően nem megvalósíthatatlan álom. Az igazi nemzetgyalázók ebben az országban a FIDESZ-es, MSZP-s, SZDSZ-es és MDF-es politikusaink. Csak azt sajnálom, hogy saját népüket irtva csinálhattak hatalmas üzletet, amiből fegyvereket vehetnek és gyarmatokat. Képesek lennének a sikerért megint megtenni.
antjud
Volt egyszer egy Szabó Albert nevű "neonáci"......mint utóbb kiderült a Moszad ügynöke volt...kinek az érdeke a gyülöletkeltés???? Melyik párt kapott 2%-ot,és melyik pártot pénzeli Izrael...Szerintem nem kell nagy logikai képesség hozzá.
almalibre
Egy dolog, hogy vitatjuk a koncentrációs táborokban meghalt, illetve megölt személyek számát, és más dolog a Dunába lőtt magyarok, magyar zsidók emlékét sérteni. Az egyik háborús propaganda a másik viszont megtörtént, valószinűleg egy túlbuzgó barom jóvoltából, de mégis lelőttek ott rengeteg ártatlan személyt. Ez tényleg szégyenletes, viszont Aliza Bin-Noun-nak ehhez semmi köze!
reallatas
Markánsan elgondolkodtató kommentek!!
polivinilclorid
Minden elhunyt lelket tisztelni kell! A meggyilkolt Palesztin anyák,gyermekek ,öregek ,de még a terroristának nevezett partizánok lelkét is.Nekik hol lesz emlékmű állitva ?-palesztinizraelben biztos nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.