Nyolc hónap alatt 40-ről 47 százalékra nőtt azok aránya, akik inkább megosztó, mint egységet tetemtő személyiségnek látják a köztársasági elnököt. Már minden negyedik ember tartja azt, hogy Sólyom László megnyilatkozásaival inkább a Fidesznek kedvez. Ez derült ki egy friss felmérésből. A politológus szerint „bejött” Sólyomnak az a hozzáállása, hogy nem akar népszerű lenni. Az államfő több esetben érthetetlenül öntörvényű, a pártokkal is szembehelyezkedik, és konfliktusokat vállal.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
miért? volt neki olyan? amikor a vélemény kutatók jót is mondtak róla, az sokba került!!
thira
A linkelt lap színvonalát hűen tükrözi az ott "slágereink" cím alatt található szennykupac. Az hogy a magát "Népszava"-nak nevező szélsőbaloldali sajtótermék mit hazudik napról napra az lassan a kutyát sem érdekel azon a néhány százezer elkötelezett szerencsétlenen kívül, akik történjen bármi akkor is az MSZP-re szavaznak.
A cikkre reagálva úgy gondolom nincs miről beszélni. 2006 óta olyan kormány kormányoz aki csalással jutott hatalomra. Ehhez lehet fapofát vágni, vagy őszintén oda kívánni őket ahová ténylegesen valók lennének. Sólyom szerintem jól végzi a munkáját, bár az elődei is ilyen aktívak és határozottak lettek volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.