A rendőrség az áldozat korábbi élettársát keresi

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MaxGraf
@eva1215: "a rendesember pedig kisem mer" nagyon ciki amiket te itt összeirsz! Mikor jártál Szabolcsban,ill.Borsodban,Békésben? A Jobbik meg a Morvai okafogyott lenne ha az országban rend lenne...ott azokon a helyeken amit az
elöbb felsoroltam ott menetközben lelopják a kabátot rólad a "rendesemberek" által oly nagyon védett kisebbségek.Elmenni,tapasztalatot szerezni,majd nyilatkozni.
A II.ker.-böl másként néz ki a világ kedves éva.!
eva1215
Nógrád megyében élek itt is van szegénység de az emberek próbálnak alkalmazkodni .Itt nem lopnak és kimerek menni éjjelis nem kell félnem .A testvérem Borsodi 60ezer a nyudija felesége munkanélküli és van 12éves gyereke de mégsem ordibál .Tudomásul kell venni hogy a nincs ből nincs mit kapni sehol a világon .Ha elgondolkodol rajta be látod akik tudták ill tudják el titkolják a jövedelmet sokat ismerek jól meg tollasodott most meg Ő sir .Itt azok szitkozódnak akiknek van .rengeteg nyugdijas munkanélküli ég 1989 ből az MDF kirakta őket és lett belőlük földönfutó.A romák tudtak dolgozni én sokat ismertem aki TSZ be v bánnyába v épitkezésen dolgozott Ők voltak azok akik a legtöbbet veszitettek mert nem voltak iskolázottak.sokat kell költeni az államnak szociális dolgokra .Már nem lett volna megszoritás kezdtünk volna kilábalni mikor beköszöntött a váltság a világra.Hiába lenne munkahely ha a terméket senki nem veszi meg ott állna a raktárba pénz nem lenne belölle.Kicsit elkell gondolkodni józan paraszti ésszel és nem hőbörögni.Sokkal jobb lenne.Gyülölet helyett inkább segiteni azt akinek nincs.más lenne az élet de itt csak egymás piszkálásavan ami nem szül jót
Csubaka
@eva1215: Javaslom vedd magad körül mindenféle kerítéssel, hogy azt az álom szép világot nehogy megbolygassa a Viktor, hamár minden mondatod oda vezet.
Egy viszonylag politika mentes hírbe azért eléggé megerőltető szellemi görcsölés szükségeltetik bele keverni megint a "Vityát".
Aki ismer és olvassa évek óta ide vetett szösszeneteimet tudják, hogy nem vagyok sem FIDESZ, sem Jobbik rajongó és politikai hovatartozásomat illetően a nem gyurcsányi MSZP (pl. Társadalomtudományi tagozat) ami közelebb áll hozzám, ennek ellenére eléggé furcsának érzem amiket "baloldaliként" írsz. Néha legalább annyira agresszívnak tűnik,mint az amely ellen tiltakozol.
Jut eszembe! Az Aranykéz utcai robbantás mikor is volt?
Azt is a Vityáék intézték?
eva1215
Figyu csubaka én nem poltizálom 1 pártnak sem voltam és nem is leszek tagja.Azt hogy külömböző maffia harcokat kik és miért csinálták a pénz mozgat mindent egymást gyilkolják .Nem értem miért irod Viktort én csak a láziásmiatt irtam 2006 őszén mivolt ami igaz az igaz ők voltak a téren minden órában és szónokoltak a kormány ellen.attól kezdve nincs megállás (poltikamentes,) akkor miért szerepel benne Draskovics lekellene mondani miért mert összeverekednek v gyilkolnak mindig volt és sajna lesz is gyilkosságez mindenhol előfordul .Csak talán nem kellene a poltikát belevinni a gyilkosságokba.A jobbikos fiú kecskeméten miért gyilkolt ?kitudja és miért gyilkolnak mások?A maffia egymás ellen dolgozik az erősebb kutya elvén mint sziciliában .Pénz + hatalom .Az pedig nem kormány függő.ki kinek áll utjába .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.