Bajnai Gordon szerint minden demokratikus erőnek - pártállástól függetlenül - kötelessége fellépni a szélsőséges eszmék ellen. Az MTI-nek adott nyilatkozatában a miniszterelnök méltatlan, lehangoló és gyalázatos cselekedetnek nevezte, hogy ismeretlenek disznólábakat tettek a pesti rakparton található holokauszt-emlékmű cipőibe és a holokauszt tagadását tiltó törvény elfogadását sürgette.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@menasagh: Nem, nem erről van szó!
Nem a zsidók, keresztények, muszlimok mellett/ellen emelek szót, hanem szerintem el kéne jutnunk már oda, hogy mi itt, mások másutt élik saját életüket.
A "bezzeg"-elés a politikus bizonyítvány-magyarázata.
Mi panaszkodunk az életszinvonalra? -bezzeg az átlag kinainak meg kell elégednie napi egy marék rizzsel!
Mi panaszkodunk a közlekedési káoszra és morálra? -bezzeg, ha a bushman rokonlátogatóba megy, két álló napig közlekedik futva.
Mi panaszkodunk az adóra? -bezzeg mennyit fizet a svéd!
Sajnálom a kínait, de engem nem boldogít az összehasonlítás.
Nem sajnálom a bushmant, mert őt kielégíti élt élete.
Nem sajnálom a svédet, mert a köztudottan magas adója mellett több marad neki, mint nekünk az állítólagos alacsonyabb után.
Nem szeretem, ha egy-egy tényezőt kiragadva történik általánosított másra mutatás.

13:15-ös válaszod első mondatára:
ha én is ugyanazt teszem, lealacsonyodom arra a szintre. Ha másképp teszek, -igaz, nem egészen tisztességes,de- fennhangon hirdethetem morális magasabb-rendűségem.
gondolkodo
@MaxGraf: Szerintük nálunk a legteljesebb demokrácia van, mert így is, úgy is tönkretesznek minket, de mi választhatjuk meg, ki legyen az, aki megteszi!
menasagh
@gondolkodo: Nem akarok most eltérni a témától, csak a cikkre írtam meg a saját véleményemet, és kitartok mellette miszerint a saját országomban a saját népem megbecsülése legyen az elsőrendű feladat, mert a többi kihágás már szabályozva van és nem kell külön törvényt alkotni arra. Büntetendő a kegyeletsértés a köztéri szobrok emlékhelyek ellen elkövetett sértés, a közemberek megsértése stb. stb. vagy ha János bácsinak a bajuszát ráncigálom meg nem akkora bűn mit ha a Khon szakállával tenném ugyanezt ? Itt erről van szó, kegyelet, vagy emlékmű sértésről, ahol minden ilyen alkotás meggyalázása egyforma elbírálás alá kéne essen, külön törvényhozás nélkül.
démon
Egy libapásztor vallomása a sárba tiport demokráciáról,mikor veszi észre hogy őt a nép már régen leírta.Csak a hatalomvágya erősebb mint a becsülete.
MaxGraf
Minket meg akarnak tanitani a feltétel nélküli toleranciára,elfogadásra (magyarul átnevelni birkává...) hogy könnyebb dolguk legyen velünk.Nagyrészben sikerült is ha az ember pl.az itteni beirásokat olvassa.Van egy kiváló német mondás: Légy toleráns és holnap egy idegen leszel a saját hazádban ! Példát kellene mutatni kedves magukfajták toleranciából mondjuk Palesztinában!
xu
Ennek a Bajnainak azért nincsen kötelessége, mert nem demokrata? És ráadásul egy zsenge (gyenge)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.