Bajnai Gordon szerint minden demokratikus erőnek - pártállástól függetlenül - kötelessége fellépni a szélsőséges eszmék ellen. Az MTI-nek adott nyilatkozatában a miniszterelnök méltatlan, lehangoló és gyalázatos cselekedetnek nevezte, hogy ismeretlenek disznólábakat tettek a pesti rakparton található holokauszt-emlékmű cipőibe és a holokauszt tagadását tiltó törvény elfogadását sürgette.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
OKOS
@xu:
Miért neked nem fájtak I. Ferenc intézkedései?
Nekem fájt a Ferikéé.
Úgy ne fájjon nekik is.

xu
Most én is ráijesztek: BUMMMMMMMMMMM!

@OKOS: Nem értelek sajnos!
OKOS
@xu:
Úgy legyen igaz, ahogy a Ferike is igazat mondott.
g1983
Igen ez így van. De mivel Magyarországon sose volt demokrácia így demokratikus erő sincs. Hisz szélsőséges módon ragaszkodnak az MSZP-sek a hatalomhoz. Amúgy is nem szélsőséges eladni az országot egy másiknak? Főleg olyannak aki a hiányos Bibliában a kiválasztott népnek tartja magát?
g1983
Ez más országokban már hazaárulásnak minősül tudtommal. De persze ez nem sok embert zavar ezek szerint.
xu
@g1983: Nem értem én ezt az egész ördögfestést? Valaki komolyan gondolja, hogy vannak még Nagy Sándorok (nem a szakszervezetisre gondoltam), Napoleonok, Hitlerek! Vagy nem is erről van szó? Én bezakkanok ettől a bizonytalanságtól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.