A tenyek.hu szavazásán a klimatizált buszmegálló vezet, már szinte az első pillanattól, a második helyen az epres van, de egyre erősödik a harmadik helyen a hintás buszmegálló.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@zsbela: Találó a HSZ-ed; megint!
zsbela
@xu:
Köszi az elismerést ! Mint már valahol már megírtam azt, hogy előrejelzéseim rendszerint bejönnek!
Sok ember ember hitte azt, hogy hülyeségeket beszélek!
gesa
A sör sem rossz ötlet, de egy kávéautómata egy kis légkondi, mint Dubaiban. Tükröcske , hogy megnézzem a szél nem borzolta össze a hajam(mert hallgattam a reklámra és olyan lakkot vettem)és ha késne a busz az izgalomtól, hogy lekésem az első randim és használnom kellene, szeretnék egy 00-t. A hinta már csak hab lenne a tortán!
menasagh
@gesa: É egy valaki, aki lehuzigálja a bugyikát...?....:)
gesa
A csudába, hogy ez már nem jutott eszembe!!!!!:)))
xu
@gesa: Nem kell lehúzni a bugyit, mert, ha nem eszünk, nem iszunk; akkor arra nincsen szükség! Ettől függetlenül lehet hintázni; sőt a súlytalanság állapotát is átélni! Eddig csak azt tapasztalhattuk, hogy az emberek ebben az országban súlytalanok! Át is fogjuk élni: ideig-óráig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.