Dávid Ibolya, az MDF elnöke szerint nem Orbán Viktor kezét kérte meg, hanem az MDF nyújtott kezet a Fidesz felé a szélsőségesek elleni összefogás érdekében - írta hétfői közleményében a pártelnök.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Erre a Fidesz válasza nagyon jó: ""Magyarországon a szélsőséges politikai szervezetek megerősödésének oka az egyre mélyebb szociális válság, és az a reménytelen helyzet, amelybe az elmúlt 7 év sikertelen kormányzása sodorta hazánkat. Sajnos a Magyar Demokrata Fórum mára egy olyan maroknyivá zsugorodott botránypárt lett, amely tevőlegesen is felelős a rossz kormányzásért, és annak káros következményeiért" - reagált Dávid Ibolya Orbán Viktorhoz írt válaszlevelére a Fidesz helyettes szóvivője.

"Amikor arra lehetőség lett volna, éppen a Magyar Demokrata Fórum akadályozta meg, hogy véget érjen a rossz kormányzás. Az adótörvények elfogadásával ugyanis az Ön által vezetett párt tartotta hatalomban a Gyurcsány-Bajnai korszakot, és az általuk vezetett kormányokat" Cserpalkovics András helyettes szóvivő.
reallatas
@furfang: Sajnos van ilyen olvasata a kérdésnek, tehát az önös érdekek mentén, mikor kinél találom meg jobban a számításomat típusú politika, most beérett.
xu
@Lajos10: Annál rosszabb! Még azt se?
xu
Ibolykát már az atyja is kitagadta! Boross Péter azért tekintély! Nem Ő csinálta. Látszik is rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.