Véget kell vetni a korrupciótól fertőzött korszaknak, és utána kell járni az elfektetett ügyeknek - Pokorni Zoltán szerint ez lesz a Fidesz egyik legfontosabb feladata, ha hatalomra jut. A párt alelnöke úgy véli: nem lesz elég két év, hogy a Fidesz rendbe hozza a gazdaságot.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
antjud a tegnapi Vona idézetből "Tudjuk, hogy az előrehozott választás kiírására a parlamentben az ottani politikai érdekek miatt nincs esély, " nem az ottani politikai érdekből nincs esély, hanem a törvények miatt. Ameddig parlamenti többsége van a maradásuknak, addig maradhatnak.
Ami pedig Orbán " utánam" kiáltását követné a kormány megdöntése érdekében, az nagy csalódást okozhatna neked is, és másoknak is, és nagy örömére szolgálhatna ezeknek.
Először is nem lenne közel sem annyi ember amennyit remélsz abban az esetben, ha tényleg egy radikális fellépést hirdetne Orbán, mert szétlövetni senki nem akarja magát.Másodszor végre tele lehetne kürtölni a világot, hogy íme itt van a szélsőjobb fasiszta diktátor, aki hatalomvágyáéban szétlöveti a híveit, és meg akarja dönteni Magyarországon az alkotmányos rendet. Ezzel ki is írta volna magát a " szalonképesek " táborából, és befellegzett volna neki is, a fidsznek is, és a táborának is. Mit gondolsz Vona miért nem szólítja " fegyverbe " híveit önállóan? Mert van esze. Orbánnak is. Tehát ez a módszer nem jó.
Harmadszor meg lehetett volna venni néhány képviselőt a balosok közül, de nincs annyi pénz, és a szegényebbje be is van kulázva a következményektől( lsd. a vasi fiút, akit a párttársak megerőszakoltak háturul)
rokA
furfang-nak igaza van! Még ha jó cél érdekében is tenné (OV), akkor is másfelé sűlne el a dolog! Jogállamban élünk és sajnos úgy tűnik kénytelenek leszünk megvárni, amíg megszavaznak előre mindent, gondoskodnak a hosszútávú megélhetésükről és elköltik a hitel fennmaradó részét...
marlin
@OKOS: A törzsfejlődés!
Tudod, a törzsfejlődés!!
OKOS
@marlin: Úgy látom elakadt a billentyűzeted huszonöt évvel ezelőtt.
Hívj informatikus.
marlin
@OKOS:
A törzsfejlődés!
Tudod, a törzsfejlődés!!
orogordog
Orbának igyi jó, miért változtatna. Meg már elöre látja, ha kétévig sanyargat azt rá fohatja Gyurcsányra. Na meg a JOBBIK-ra, hogy nem müködik eggyütt.

Neki is elkel számolni a vagyonal, amit 20 év allat ősszeszedet, és csak ugylessz szavahihető.-vagy nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.