Az EP-választás legfontosabb tanulsága, hogy a Fidesz fő ellenfele már nem az MSZP, hanem a Jobbik - emelte ki az InfoRádió Aréna című műsorában Török Gábor politológus. A Vision Consulting igazgatója szerint a Jobbik akadályozhatja meg, hogy a Fidesz abszolút többséget szerezzen a következő parlamenti választáson. Giró-Szász András, a Századvég Alapítvány igazgatója arról beszélt, hogy a Fidesz jó és hatékony kormányzással tudja majd leginkább elvenni a Jobbik társadalmi támogatottságát. Az InfoRádió Aréna című műsorában elhangzott beszélgetés szerkesztett változatának olvashatják.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzsingistán

"Érvénytelen lett az időközi országgyűlési képviselő-választás!
2009. június 21. 19:23 | Forrás: MTI nyomtat | elküld

Nem érdekelte az érintetteket

Érvénytelen lett az időközi egyéni országgyűlési képviselő-választás második fordulója is Baranya 3. számú választókörzetében vasárnap, így új választást kell kiírni - közölte a helyi választási iroda vezetője.

Kapcsolódó cikkek
Nem érdekli az embereket az időközi országgyűlési képviselő-választás

Az érvényességhez több mint huszonöt százalékos részvételre lett volna szükség, ehelyett fél hétig a 49.879 választópolgárból 8.492 járult az urnák elé, amely 17,03 százalékos részvételt jelent - tette hozzá Papp Judit.

Az irodavezető elmondta: a jogszabályok szerint az új választást négy hónapon belülre kell kiírni, a mostani és a következő voksolás között pedig legalább hetvenkét napnak kell eltelnie, vagyis az eseményre legkorábban szeptember elején kerülhet sor. "

Török Gábor. Ere varjá gombot!

Hol az a Kétharmados FIDESZ? Ilyen gyorsan ennyit apadt az imása? Mi lesz akkor 2010- ig.? Csak nem hogy még második, vagy harmadik erő lesz belőle?
marlin
Amit javasolsz, azt már rég "meg kellett volna lépni"! (így olyan Ady-s)
Ha a Jobbik, vagy bárki ezt megteszi az szétveri az egész jobboldali politikai "elitet(?)"!
Láthattuk, hogy lesz "kutyaszalona"! :)
Megfontolt
Ha normális ország lenne mi kis hazánk, akkor Fidesz nemhogy nem nyerne választásokat, hanem épphogy csak bekerülne a parlamentbe. Az MSZP úgyszintén. Az SZDSZ és MDF meg menne a süllyesztőbe. SZDSZ-nél látjuk itt a vég, de MDF még bejuthat.

Miért kellene ezeknek a pártoknak eltűnni vagy a szakadék szélére sodródni?

Mert ezek a pártok együtt, közösen és NEM KÜLÖN-KÜLÖN, hanem KÖZÖSEN juttatták az elmúlt 20 év alatt ide ezt az országot!

Mindegyik párt: korrupt, baráti és érdek kapcsolatok alapján épült fel, párt érdekei fontosabbak ország érdekeinél, stb.....

Namármost, ha belátjuk, hogy a 4 párt nem szeret minket csak saját magát, akkor miért szavazunk rájuk?

1.: mert nincs kire szavazni!
Ez szerencsére megváltozott, lehet szavazni a Jobbikra és LMP-re
2.: mert az elvakult hívő csak azt ismeri, hogy ORBÁN-ORBÁN-ORBÁN, GYURCSÁNY-GYURCSÁNY-GYURCSÁNY....
szerencsére Gyurcsány kiesett, de maradt még Orbán...
3.: mert sokak átengedik vágni magukat, nem hiszik el az elmúlt évtizedek tapasztalatait, nem FOGJÁK fel amin ÁTMENTEK, nem veszik észre a szenny és fertő terjedését!

Én egyet tudok, a mostani pártok közül egyre se szavazok.
MERT ÁTVERTEK! Nem egyszer, sokszor!
Titeket is! Csak még nem akarjátok elhinni. Hinni szeretnétek bennük, de nem érdemlik meg....

Elmentek és rájuk szavaztok, ezért nyer a Fidesz és megy tovább minden ahogy eddig........ Lehet kicsit jobb lesz, de nehogy azt higgyétek aki eddig csalt és lopott az most hirtelen jó útra tér!

dzsingistán
marlin ma, 21:35 – válasz erre

Az igazi az lenne, ha 2010 –es választások előtt történne ez meg. Kíváncsi lennék a pártok listáira.
furfang
Nem kell a Fidesznek radikalizálódnia, ennek ott a Jobbik, maradjon a Fidesz mérsékelt. A magyar emberek 80%-a kiegyensúlyozott, gyakorlati politizálásra vágyik, csinnadratta, felhajtás nem helyettesítheti a tényleges kormányzást. A Jobbik is jobban jár, ha ebből a nagy hangból visszavesz, dobbal nem lehet madarat fogni.
pacsirta
furfang, veled mindenben egyetértek. Józanul kellene már gondolkodni emberek!!!!
Remélem a Fidesz győzni fog a választásokon.
Nekem nincs bajom egyébként a jobbikkal, de vissza kellene fogni egy két vezetőjének a "nagy arcból".
Morvai egy karrierista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.