A tej és a kenyér kivételével minden termék áfája 20-ról 25 százalékra nő szerdától, ezzel összességében Európában Magyarországon lesz a legnagyobb a forgalmi adó mértéke. Az áfa- és jövedéki adó emelés miatt mintegy bruttó 13, illetve 15 forinttal nő a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára - ez az elmúlt időszak legnagyobb üzemanyag-áremelése.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Most már inkább úgy kell feltenni a kérdést, van-e még valami Magyarországon, ami nem
drágább, mint bárhol másutt Európában?
A Körülmények egyre sz--bak, de az élet egyre drágább! zt jól elintézték nekünk. Tegnap bejártam Budát és Pestet, sok felé kellett mennem, gyalog. Az egész város úszik a pisiszagtól, gazok, szemetek csúfítanak el mindent. Gondozatlan büdös várossá vált a gyönyörű páratlan szépségű Budapest. Igénytelen vezetésnél igénytelen a vezetett ország megjelenése is. Szükségtelen, horribilis beruházások, melyeknek 2/3-a magánzsebekbe vándorolt, az összkép látlelettel ér fel, átment rajtunk az úthenger, azaz az mszp-szdsz-mdf.
xu
@furfang: Azért egyet ne felejts el! A Bajnai kormány 75 napja is siker történet. Minden szép és jó!
Ne a lábad elé nézz, hanem fel, magasra. Ugye milyen gyönyörű!

Kedvesemet mától nem drágámnak kell szólítanom? Drágábbamnak (de megvárom még a pudvás lendvás megmagyarázza)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.