Miután a kormány milliárdokat vont el a romaügyektől és anyagi források híján leállt a telepfelszámolási program, az MSZP kongresszusa vasárnap arról határozott, most újrakezdik a romatelepek felszámolását.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
@berikora: Tudom, most egyszerre sok ellenségem lesz, de legalább nem kell azon gondolkodnom: mi történik, ha hátat fordítanak nekem és átállnak a másik táborba!
"A tehetősebb családoknak nem jár segély, punktum" -írod. Ez eddíg igaz, de mi a "tehetősebb" és a "segély" meghatározása?
Amikor bezárták a bányákat, a dolgozók 4000 földalatti műszak ( ez 19÷20 év) után háromszoros nyugdíjat kaptak. (Tehát akár 45 éves korában 3× annyit, mint más 60 évesen) Ez egy dolog.
Megmaradt ráadásul az évi 42 q szénjuttatás és mind a mai napig a kedvezményes villany. Bánya nuku, a szén mégis jár, a villamos erőművek nem mélyművelésű szilárd tüzelőanyagból (röviden: szén) állítják elő a ménkűt.
Hát, az én szememben ez is a "segély" határát súrolja.
Nem az írigység íratta velem a fentieket, csak szerintem a meghatározásoknak ki kell elégíteni a "szükséges és elégséges" követelményt.
Nézd meg, a milliárdos sem tartja magát "tehetősebb"-nek, hiszen állandóan még többet akar, sőt ennek érdekében hajlandó tisztességtelen lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.