Lakos Imre szdsz-es képviselő szerint Retkes Attilának nem volna szabad bárdolatlan nyilatkozatokat tennie

Forrás: vg.hu
Feltöltő: xu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@lakatosbs: Kóka talán különb volt Bajnainé vásznánál! De szép nevet adtál a vastag combúnak! Csak nem tudom, hogy annak a férjéről miért kussolnak, már rég a koterban lenne a helye!
xu
Lakos úr! Életlen a bárd? Kiköszörüljük az összes csorbát!
lakatosbs
@xu: Létezik Bajnainé? Milyen nemű?
Viccet félretéve, ezek legfeljebb egymást képesek alulmúlni!

A libás, eladta a Velencei tó északi partját. Még nem késő, le kell állítani. Mivel csalás volt a pénzügyi műveletekben, a vételárat sem kell visszaadni, azt a majdnem beruházó ajándékának kell tekinteni. Pl. az ugyanazon körből származó beruházó azon tettéért, hogy porig rombolták a Bólyai Egyetem épüleit az Üllői úton.

Jövőtől kezdve az ügyészség meghirdetheti a három műszakos munkaidő rendszert, annyi munkájuk lesz.
Csubaka
Különösen érdekes a cím felvetése a "vért akarnak látni" bevezetéssel,hiszen alig 24 órával korábban éppen Kóka volt az aki nagy arccal, vigyorogva jelentette ki, hogy Fodornak már tavaly le kellett volna mondania.
Mindezen túl pofátlanság azt állítani, hogy a frakció működik. Egy párt frakciója akkor működik, ha a parlamentben az őt oda juttató párt értékeit, érdekeit képviseli. A Kóka által "irányított" (én inkább zsaroltnak nevezném) frakciónak gyakorlatilag alig vannak ülései, a tagok kizárólagosan önös anyagi érdekek mentén a párttól függetlenül politizálnak. Tulajdonképpen a frakció elszakadt a párttól és a parlamentben a frakciótagok és a hozzájuk köthető körök korrupciótól rendesen átszőtt érdekeit képviselik. Ez okból törvényileg is kezdeményezheti a párt a frakció megszüntetését, és tagok fegyelmivel történő visszahívását. Ugyan már ki veszítene ezzel? Sem az ország, sem az újjá szerveződő SZDSZ nem.
xu
Már Gusztos sem mond le a helyettesi pozícióról! Be kell még söpörni néhány 10 millát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.