karsai József MSZP-s parlamenti képviselő a Nap-kelte reggeli műsorában ismételten felszólította Simor Andrást a Magyar Nemzeti Bank elnökét, hogy mondjon le.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Jó lenne végre ha az MTV 1 végre rájönne, hogy a meghívott vendég mondandóját nem illik félbeszakítani.Az is jó lenne, ha a műsorvezetők kérdésének feltevési ideje nem csökkentené le jelentősen az adható válasz elmondásának idejét! Nem elegáns a műsorvezetők magamutogatása ilyen formában. A kérdés legyen rövid érthető,mert napjainkban eluralkodik a hosszú, a végére már teljesen érthetetlenné vált kérdés!A ma reggeli "Napkelte" 3 műsorvezetője közül Bethlen János és a hölgy nem emlékszem már nevére sem,udvariatlanul volt agresszív.Ideje lenne már a magamutoga-
tást abbahagyni és a meghívott vendéggel szembeni "agressziót" meg végképp el kellene felejteni.A Gyárfás Tamás és Lakat T.Károly stílusát jó lenne elhagyni és valóban az irodalmi magyar nyelvet kellene használni! Gondolok itt a szép emlékű Kovalik Károlyra / nem tudom,hogy a Napkelte műsorvezető és szerkesztői ismerték-e Őt /,valami ilyesmire gondolok a műsorvezetők és riporterek esetében, amikor a fenti mondatokat írtam! Képes erre a "Napkelte" stábja, ha igen, lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni.Egészen biztos,hogy pozitív visszajelzéseket kapnának!
1951
@eberti: teljesen igazad van.De azt is tudnod kell,hogy erről mi választók tehetünk,hogy ilyen parlamentünk van.Egészen biztos az, hogy ez nem lehetne ilyen, ha az ország lakossága végre észhez is térne, és ennek megfelelően kényszerítené ki a változást pozitív irányba.Szokták mondani: minden országnak olyan vezetése és olyan parlamentje van, amilyen maga az ország.Egy példa: Szili Katalin elnökasszony lemondott elnökségéről a következő parlamenti ciklustól,de eleddig Ő is minden gátlás nélkül felvette a képviselői költségtérítést számla nélkül, pedig mindenhová állami kocsival és a Köztársasági Őrezred kíséretével ment.És a parlamentben van rajta kívül 367
ember. Kell, hogy ragozzam tovább?
eberti

Hiába provokálták Karsait,hogy jobbikos,Vonás,mit szól a pártja,stb. Válasz: Ha egyszer igaz ami igaz,akkor mindegy,hogy jobbik,balik,stb, mondja:az igazság az igazság.
Kb.3 héten belül néhány műsort néztem ahol Karsai volt a vendég.Az egyikben azt mondta,hogy őt nem zavarná az előrehozott választás,mert eddig is egyéniben indult és ha holnap lenne a választás akkor is nyugodtan indulna.
Ezzel a felfogással eléggé egyedül van.
xu
@eberti: Szerintem azért van egyedül, mert vad elképzelést követ! A választói érdekét próbálja képviselni! Ez tökéletesen helytelen felfogás!
Vera1944
És amikor szóbakerült legelőször a számlanélküli különjuttatás elvétele, vagy megadóztatása, hát a Karsai majdnem szivrohamot kapott, mentő szállitotta kórházba a jeles honatyát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.