Más pályázati források átcsoportosításával az eredeti keret háromszorosát tudja szétosztani a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT), így összesen 39 idei balatoni rendezvény juthat 165 millió forintnyi támogatáshoz - jelentették be a szervezet siófoki ülésén pénteken.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@Vera1944: Sukman még egyszer sem ment bele! Ő jobban szereti a meleg-fürdőket az SZDSZ-es szimpatizánsaival!
zsolti
Ez legyen a legkisebb baj ebben az országban. Máshol örülnének, ha egy ilyen adottságokkal rendelkező tó lenne, csak itt nálunk divat semminek sem örülni.
xu
@zsolti: Mikor jártál ott? Nem ujjonganál, ha látnád az évek óta húzódó gondokat!
zsolti
@xu: két hete. biztos vannak gondok, nekem meg nincsenek nagy igényeim: tiszta víz, jó idő, akad homokos part is, és elfogadható kiszolgálással is találkozni, a pletykák ellenére nem mindenki paraszt - és ennyi legtöbbször elég is a négy fal közül kiszabadult városlakónak.
xu
@zsolti: Az árcédulákat is láttad? Mi mindent Pesten veszünk meg és visszük le, mert szabad rablás van! Ki vannak akadva az állandó ott lakók is, hogy velük fizettetik meg a horrorisztikus profitot! Én 60 éve járok oda!
De én inkább elmegyek Gyulára, hogy elviselhető módon tudjak nyaralni! Elviselhető pénzért! Sőt még Batzonyára is eljuthatok az igazi MSZP-s Karsaihoz!
zsolti
@xu: jó, hát nem a part menti kisboltokban kell vásárolni, nyilván. de ez szerintem máshol is így van, Horvátországban, vagy bárhol máshol, ami inkább turistaövezet, mint sem, ott az árak is hajlamosak elszállni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.