Hétfőn találkozik Sólyom László köztársasági elnök és Bajnai Gordon miniszterelnök, hogy a kormányfő az államfő kérésére beszámoljon többek között a kislétai gyilkosság nyomozásának állásáról.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
Még nem térgyaltak róla eleget a klf. üléseken?
démon
Megbeszélik hogy mi volt a hétvégén, a többi meg le van [email protected] nem a magyarok érdekeit védik,csak a saját zsebükre dolgoznak.
muhari
@démon: Elég baj, hogy így látod. Nem a magyarok érdekeit nézik? A saját zsebükre dolgoznak? Bajnai 1 Ft-ért vállalta, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben miniszterelnök legyen, ami nem lehet könnyű. Rengeteg mindent át kell szervezni, alakítani. Olyan dolgokat "piszkálnak meg", amiket mások nem mertek, pedig már nagyon kellett volna. Nem törődik a támadásokkal, az ellenzék és az ellenzéki sajtó folytonos ellene folytatott (mű)balhéival. Csak a munkáját végzi, azt a munkát, amit önként vállalt. Kivezetni egy nagyon gyenge országot a gazdasági válságból. Ezt nem a maga zsebére dolgozva teszi, nyugodtan visszamehetett volna az üzleti szférába, de nem tette. És miért nem? Azért, mert Magyarországért akar dolgozni. Azért, mert hisz abban, hogy amit tesz, az segít túlélni a válságot ezen ország lakóinak. Értünk dolgozik, nem saját magáért!
xu
@muhari: De ennek nagy ára van! Nem lehet hozzányúlni! Lesz neki minelnöki nyugdíj és ott búsásan megtérül!
démon
muhari
Az probléma hogy nem csak én látom így,Te az 1ft-ról beszélsz miért nem inkább arról hogy miből lett milliárdos és hány embert tett tönkre.Ezek tények ezeket nem lehet elhalgatni,de nincs értelme vitatkozni veled mert te is közéjük tartozol.Ez is csak azért írtam,hátha kinyílik a szemed,mert vak emberrel nem lehet vitatkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.