Jelentős kormányátalakításra készül ősszel Bajnai Gordon miniszterelnök, mivel továbbra sem sikerült növelni a szocialisták népszerűségét Gyurcsány Ferenc távozásával – tájékoztatták lapunkat kormányközeli források. A várható távozók között van Draskovics Tibor, Molnár Csaba, míg a nagy visszatérő Kiss Péter lehet.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
Miután átcsoportosítják roppant népszerű politikusaikat,és szakértő minisztereiket, már csak a fidesz kampányában bízhatnak.
Vikiék nagy ászok abban, hogy kell utcahossznyi vezetést leküzdeni egy frappáns kampánnyal! :)
démon
Megint egy átalakítás és még mélyebbre süllyedés,ennyit tud a libapásztor.Az lenne a legjobb megoldás ha elhúznának,mint ősszel a madarak.
gondolkodo
Úgy emlékszem, válságkezelő kormánynak indult, most kiderül, MSzP-népszerűsítésre gondoltak! Újabb böszmeség, vagy csak simán átverés?
furfang
@gcsabi: sajnos ebben sok igazság van! A legjobb lenne, ha meg se szólalnának, csak az eredmény hirdetés után. ha mégis muszáj, akkor elég, ha csak annyit mondanának, mi megpróbáljuk a lehetetlent, enélkül az marad ami van most !!!! Kérjük a vállalkozó szellemű nagyérdeműt, szavazzanak ránk, aztán majd meglátjuk mire jutunk együtt.
xu
Talán a két lantos beszállhatna a Benkő Dani-Kovi projectbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.