A legutóbbi, 2007-es hivatalos adatok szerint a magyar lakosság körülbelül 13 százaléka él szegénységben

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tmartyn75
az attól függ, hol húzzák meg a határt. akkor vagyok szegény, ha nem tudom, hová megyek nyaralni a nyáron, vagy ha nem tudom mit eszek ma...
Garnela
@tmartyn75: Per pillanat nekem most az utóbbi a kérdés!
reallatas
Lehet, hogy 2007-ben itt tartottunk, s annak függvényében, hogy ma mit is nevezünk igazán szegénységnek, az arány minimum 35-45%-oss. Ami a gyerek szegénységet illeti, már régen gyerek éhezésről is beszélni kellene. Egyébként számtalan nemzetközi szervezet taglalta már, közel hasonló nyilatkozatokkal. A bomba ha így haladunk /negatív értelemben/ nem várat magára szerintem évekig, itt van már az ajtóban.
démon
Azért mert valaki dolgozik az lehet szegény is mert a keresetéből nem tud megélni,örül ha kibírja a következő fizetésig.Az probléma hogy nálunk olyan határt szabnak ami a megélhetéshez kevés az éhenhaláshoz meg sok.De nem sokat várhatunk ettől a mocskos tolvaj kormánytól,mert ezek még ellopják azt amit az Unió ad.
Lajos10
Szegénység attól függ mihez képest vagy kihez képest ?Mert hallottam olyan faluról hogy a polgármesteren kívül nem volt állása senkinek a többi segélyből vagy kis nyugdíjból élt és mégis össze tudtak dobni egy több száz millás templomra.Hát legalább is elgondolkodtató .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.