A magyaroknak különös és felemelő szerepük volt a két világrendszert elválasztó vasfüggöny lebontásában - mondta Schmidt Mária, a budapesti Terror Háza Múzeum főigazgatója szerdán, a páneurópai piknik 20. évfordulóján tartott Vasfüggöny-szobor avatásán, az intézmény előtt.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Schmidt Mária főigazgató asszony megállapítása nagyon helytálló, de kirakhatjuk "büszkeségünket az ablakba",mert ezt az országot, benne velünk annyira leszegényítették, hogy Albánia népe valószínű dúsgazdagnak minősül mellettünk.A dolog szépséghibája csak annyi, hogy ezt engedtük is, hogy így legyen, ennyi alamuszi ember,mint amennyi ebben az országban van,. az már kritikán aluli! Csaki ennyit SWchmidt Mária főigazgató asszony megállapításához, amely helytálló, csak a kalapunk mellé tűzhetjük büszkeségünket!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.