Ha megölnek egy embert, mindegy, hogy milyen eszme jegyében teszik, ezért elfogadhatatlan, ha nem ugyanazzal a mércével mérik a különböző áldozatok életét - jelentette ki Szájer József, a Fidesz EP-képviselője vasárnap Csömörön, a kommunizmus és a fasizmus áldozatainak a világon először felállított közös emlékművénél tartott ünnepségen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ember
Nem tudom mi a bajuk Kádárral. Az ország becsületes lakosainak még mindig az van, amit akkor vettek, ezt öröklik a gyermekeik is. Ez a rabszolga rendszer nyomába sem léphet. A Pázmány Egyetem egyik tanára mondta az Inforádió Arena műsorában, hogy nem lehet úgy élni, hogy az élket a túlélésről szól. Márpedig a becsületes embereknél erről szól- ennél Kádár jobb volt.
furfang
@sisak: Sajnos igaz, de csak ennek a szabad rablásnak a tükrében! Mert nem kellett volna ennek így történni! Én annak idején a rendszerváltáskor nagyon elcsodálkoztam a társasági törvényen, a csődtörvényen! Ez bizony Németh Miklós kormánya alatt született, és nagyon ellenkező volt az addig tanultakkal és tapasztaltakkal. Előkészítette az új tőkés réteg kialakulását, amit nem is rejtettek véka alá. Csak arról nem szólt a fáma, hogy ezek bizony az elvtársakból tevődnek össze, akik Kádár idején és pártjában még az egyenlőségről és a legfőbb érték az ember-ről harsogtak tele szájjal és az internacionálét mint az imát énekelték. Mint most Lendvai, Gyurcsány, Bajnai a vörös milliárdosok.
barew7
Szegény Szájer! A fene nagy üldöztetésben és félelemben kénytelen volt a Kádár rendszerben ingyen diplomát szerezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.