Első lépésként elkezdtük a csendőri feladatra alkalmas személyek szellemi és fizikai képzését, második lépésként pedig a Magyar Gárda jogi munkacsoportjával elkezdjük kidolgozni a kötelességtudó és köztiszteletben álló csendőrség visszaállításának jogi feltételeit, hogy Magyarországon újra rend és nyugalom uralkodjon - írták a gárdisták.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
g1983
@gyulabors: Az adatlapodon azt írod, hogy utálod a "A két-színű, jellemtelen szélkakas módjára viselkedő embereket". Akkor a saját oldaladat is utálhatnád. Ők a leginkább megfelelőek a mondatodra, Orbán Viktorékon és Dávid Ibolyáékon kívül. Nem kellene a csendőrséget összehasonlítanod az ÁVH-val. Szerintem vagy olyan iskolázott hogy tudd az ÁVH-t a te drága MSZMP pártod hozta létre és tartotta fent. Ami kísértetiesen hasonlít lassan a mai rendőrségre. És szinte ugyanaz a párt van csak szélkakas módjára kommunizmus helyett kapitalista szerepjátékot játszik el.
gondolkodo
@g1983: Az ÁVH-t nem az MSZMP hozta létre, az oszlatta fel.
tmartyn75
@gondolkodo: történelem, általános iskola 8. osztály. :))
gondolkodo
@tmartyn75: Felnőtt emberek játéka, de nem nosztalgikus játéka. Akik most csendőrösdit játszanak, nem nosztalgiáznak, hiszen akkor még lehet, szüleik sem éltek. Különben tudnák, a csendőrök még nagyobb közútálatnal "örvendtek", mint ma a rendőrök!
Ha nosztalgiázni akarnak, miért egy király nélküli királyságot, élén egy tenger nélküli ellentengernaggyal, akarnak újra élni? Nem veszik észre, ez ugyanolyan, mint a Savaria-napok római légióinak harci játéka?
Elővették az Árpád-sávos zászlót. Érdekes módon ez a zászló nem vett részt - legalábbis én nem találkoztam vele - a dicsőségesnek tartott magyar forradalmakban (Rákóczi, 1848, 1956), de még akorábbi harcokban sem, pedig az közelebb volt a honfoglaláskori időkhöz!
Waqtik
Tegyenek már be harminc napra a csendőrjelöltek közül párat a megélhetési bűnözők közé
elekmargit
@Waqtik: Téged meg csak 1 napra kigyúrt kancigányok közé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.