Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsbela
@ugyeugye: Mire "bölcs" kormányunk rá jön, hogy hosszútávon a hazai termék jobban megéri, addig a termőterület már rég lepusztul, vagy eladásra kerül.
Diamont Frost
Nem csak az almatermesztés..., hanem a hús,--- tej, --- cukor,---- konzerv,---teljes mezőgazdaság,---- a teljes feldolgozóipar,-----
Az alig meglévő nehéziparról nem is beszélve....
Egyszóval MINDEN... de minden , ami Magyar volt., hamarosan fel lesz számolva, le lesz rombolva,... a helye sóval bevetve!
-- Kellett nekünk az EU !!!
reallatas
@Renrol: /ma, 15.02/ Ami a leg borzasztóbb, hogy az álltalad említettek, meg még a többi is már ebek harmincadán van, legalább 70%-ban. Tehát a maradék felszámolása folyik most módszeresen. A közelmúltban az egyik Osztrák /zsidó le volt írva ez is/ publicista írta, magyarország már tulajdonképpen nincs is. Erős fogalmazás de ha jól meggondolom, van benne valami.
reallatas
@zsbela: /ma, 14.48/ Ugye a maradék kiárúsítására gondolsz. Tendencionális teljes lerogyasztás folyik, az egész nemzet viszonylatában. Nagyon aktuális beszólás már, hogy Ébresztő! Üdv.
Diamont Frost
@reallatas
Igy van, gazdaságilag M. o már nem létezik. Politikailagt még "vagyunk,", --- de csak azért, hogy legyen min röhögnie Európának. :((
eberti
Alig lehet jóízű almát találni mióta behozták ezt a sok sz..t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.