Élelmiszer csomagokat adott át a Gyermekétkeztetési Alapítvány szerdán Veszprémben, több mint 100 rászoruló gyermeknek. Azt mondják egyre kevesebb ilyen akciót tudnak szervezni. A válság miatt ugyanis 15-18 százalékkal kevesebb pénzt ajánlanak fel nekik, mint tavaly ilyenkor.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perta
Szomorú és mindezt kinek köszönhetjük?
Hókuszpók
Na ez az amitől kiakadok. A miniszterek meg milliókat vágnak zsebre
reallatas
@zia: /tegnap, 21.44/ Gondolod, hogy olyan nagyon érdekli ott a magas lovon őket a te, vagy az én gyerekem? Ne legyünk ennyire naívak. Üdv.
reallatas
@Vera1944: /tegnap, 21.41/ Nézd a kifejezések között ők külömbséget tesznek. tehát a 20 ezres szám, az úgynevezett éhezőkre vonatkozott, a 150 ezres már a nyomorban élőkre, aminek a finomított változata már az úgymond mély szegénységben. Na már most összességében ezek között, csak hangyányi a külömbség, azaz nyugodtan össze lehet adni. S azonnal kiderül, hogy 3-400 ezerről van effektíve szó. Tudod szégyelje magát az egész bagázs, azzal a jó létben lubickoló egoista, nulla szuolidáris pöffeszkedő, pofátlan gondolkodásával együtt. Üdv.
zia
@reallatas: tudom, hogy le sem sz@rják a választókat, de legalább az éhező gyerekeken segíthetnének...

Tudod a remény hal meg utoljára.........
reallatas
@zia: /ma, 9.17/ Igen! De tudod ezektől már a remény is haldoklik. Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.