A Külügyminisztérium szerint anyagi haszonszerzés céljából szervezik ismeretlenek a magyarországi cigányok kivándorlását - erről a tárca képviselője szombaton beszélt a romák elleni támadások elkövetőinek felderítése kapcsán szervezett, rendőri és roma vezetők részvételével tartott találkozón.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farbe
@5hazi: Értem én; csak nem fogom fel! Reggel sejpítette a pösze miniszterünk, hogy elsődleges az oktatás és a kultúra! Majdnem lenyeltem a nyelvemet!
ugyeugye
@farbe: de jó dalokat találtam itt! köszi!
gyulabors
Sajnos ismétli a történelem önmagát. Anno a Zámolyi ügy hátterében állók jönnek újra felszínre.
A Tiszalöki áldozat családtagjait is szerették volna rávenni erre júniusban, no meg engem is.Nekem személy szerint 12 euró/óra díjat ajánlottak, ha kimegyek, Strassburgba, persze csak abban az esetben ha a kiérkezem.....amikor találkoztatunk a közvetítő hölggyel és a főnökével.
tmartyn75
mi másért hagyná itt az aranytojást tojó tyúkot, ezt a hülye államot, amelyik már nem tudja, honnan vegyen még el a magyartól, anélkül, hogy tömeges éhhalál lenne a következménye, és a teljesen reménytelen roma integrációra szó nélkül szavaz meg újabb és újabb milliárdokat?!
eszük ágában nem lenne a kivándorlásról gondolkozni, ha nem anyagi haszon, vagy büntetés elkerülése lenne a céljuk.
gondoljatok bele, odakint dolgozni kell, itthon sem akar, odakint tanulni kell, itthon sem akar, odakint alkalmazkodni kell a többséghez, itthon se nagyon akar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.