Ismét díjazták a legjobb magyarországi blogokat, miközben már kétmillió magyar olvas blogokat. A magyar ember szórakozni vagy anyázni akar, ha blogot olvas, megizmosodott az internetes panaszkultúra, egyes blogokat már nem csak a készítőik, hanem a "hivatalos szervek" is komolyan vesznek. Mindennek ára is van: a sok zsidózástól már nehéz online vitákat folytatni a blogok kommentfalán.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Nem is olyan kitudja mekkora a titkolózás, a név nélküliség. Ugyanis az írogatók lehet nem ismerik egymást ( az okosabbja azt is ki tudja deríteni), de aki kíváncsi a beíró kilétére annak nagyon egyszrű a feladat, hogy megtudja a nevet, címet...és még azt is, hogy hány szál szőr van a lába között.
zsolti
@reallatas: Oh, csak tapasztalat. Van egy ilyen perverzióm, hogy általában a kommenteket is átfutom - ekkor szokott elmenni az életkedvem, elönteni a bús magyar keserűség és harapok egyet a száraz kenyérből, mert akkor hirtelen minden annyira rossz lesz. Na ennek a műfajnak a jeles képviselői általában nem a fiatalabb generáció, hanem valami olcsó szélessávú net átkaként a webre szabadult besavanyodott nemzedék, aki szerint régen minden jobb vót, a libatolvaj meg aggya vissza a libákat. És általában ennyi is a mondanivaló, ezzel vitatkozzon aki akar, aztán ha akar, akkor meg ő biztosan egy komenista, zsidó bérenc, újgazdag libatolvaj.
menasagh
@zsolti: Ne jól fogod fel. Lehet, hogy öregek, meg besavanyodottak és csak a régi időket sírják vissza meg mittudom én mi, de ha minden mostani átverés, kibaszás, kigúnyolás, meglopás ellenére ami ma itt az országban folyik csak jókat, hazugságokat írnának mit gondolnál róluk ?
A mondanivaló, meg jobb ha rövid és tömör, ugyanis senki nem olvassa végig a hosszú litániákat, tehát fölöslegesen írnának, írnánk meséket.
ember
Tévedés, hogy névtelen maradhat. IP cím alapján pillanatok alatt tudja a rendőrség, ha akarja, hogy ki az és hol van.
reallatas
@zsolti: /ma, 18.09/ Nos ha valóban csak ilyen pozitúrából vizsgáljuk a kérdést, valóban gyakori ez is. De közel sem összességében ez a jellemző. Természetesen mindenkinek szive joga bírálatokat megfelelő hangnemben, relatív intelligens módon közzétenni. Harag ne essék mindössze ennyi. Üdv.
teamnivo
Én is vezetek egy szakmai blogot és nagyon kevés hozzászólást engedélyezek. Az emberek azt hiszik, hogy ott anonimok maradhatnak, és következmények nélkül bármit leírhatnak.

Kedves Sisak!
Én anno elmentem és tettem feljelentést a rendőrségen egy konkrét ügy kapcsán. IP címem is volt, és nem sokkal később megkaptam a határozatot, hogy nem találják az elkövetőt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.