Feltehetően a rendőrök és a gyanúsítottak is tudatos stratégiát követnek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Szerintem akkor egyenesen be kell vallani, és többé nm tudnak mit kezdeni a titokkal.
pelikan61
És abba az esetbe mi történik, ha a fő gyanúsítót a MBH által beszervezett végrehajtó. Mint azt egy kiszivárogtatót dokumentum is alátámaszt.
kopeba
Évekig is elhuzodhat , de remélem most nem ártatlanokat kaptak el , az utobbi idöbe tul sokat tévednek, Cozmárol is a végén azt deritik majd ki hogy öngyikos lett
anka
- csak nem a paraszt ad mattot a vezírnek?
pelikan61
Sohasem derül ki az igazság! Az lehet, hogy ezek az igaziak, de felső utasításra cselekedtek, mint az már a cigányvajda is elmondta. Valahogy neki jobban hiszek mind a rendőröknek. Lehet, hogy ítélet is lesz, de hogy nem vonulnak be az is biztos. NBH által el lesznek egy nyugodt helyen és majd egy szer visszatérnek, mint akik nagyon megszenvedve letöltötték a büntetésüket. Az idő már nagyon szorított valamerre lépni kellett a rendőröknek lehet, ha a titkosítót anyag fel lenne oldva már mi is látnánk az alagút végét.
farbe
Lehet, hogy a kommandósok közül választották őket, mert nagyon hasonlítottak rájuk?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.