A szlovák kormányfő a tiltakozás ellenére Balassagyarmatnál lépte át a határt, és közel negyedóráig váratta Bajnai Gordont. Robert Fico konvojának élén egy gépfegyveresekkel teli kisbusz haladt.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@kovacs1961: na ez egy nagyon jó kérdés!
marlin
No, akkor a Szvatoplukék nagyon be lehetnek sz@rva, de miből gondolja a "barbár, hogy nem tárgyalásra hívták?? Lelövetni Pozsonyban is le lehet!!
adsl70
hirhedt tv szerint ami a videoban is lemonjak utoljara USA elnokenek volt ilyen kiserete. mgyagyaran szlovak fegyveresek voltak. ott a link tessek a videot sasolni !
marlin
Az, hogy hogyan jött, az egy (természetesen bunkó) dolog, DE MINEK JÖTT?? Ettől a "palitól" pozitív, érdemi "dolgot" senki ne várjon!! Nézd a szemét!! (A lélek tükre, már ha van mit tükröznie)
furfang
Hát ettől most igazán nagyok vagyunk, hogy miután ötször belénk törölte a sz---os csukáját, díszkísérettel végig jön Balassagyarmaton. No ezt utálom és az mszpszdsz-ben, ezt a szervilizmust. Semmi tartás, semmi elegancia, csak érdek és hajbókolás, vagy furkósbot. És csodálkoznak, ha a konzervatívok megvetésével találkoznak.
dr. prédikátor
Már az is a szemétségét mutatja hogy a gordonkát megváratta.Egy bunkó ez a tót!!!!
A kisbuszba nem, szlovákok voltak,hanem magyar biztonságiak!!!

Tót ide ebbe az országba fegyverrel a kezében a lábát be nem teheti!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.