Súlyos megsérült az a 15 éves fiú, aki segéd-motorkerékpárjával nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak Kaposváron - közölte a rendőrség szombaton.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idiot
Ezt is meg kellene talán reformálni, hogy a sok felelőtlen taknyász ne száguldozzon az utakon veszélyeztetve mások életét!
Diamont Frost
@idiot: A szülők legalább annyira hibáztathatóak, mert motort tesznek a gyerek
feneke alá,..... aztán zokognak a sírjánál.
idiot
@Renrol: Sokszor igen! Én még emlékszem a kék-fényből arra az esetre, amikor elverte az anyját a gyerek, mert nem vett neki gitárt! Gondolhatod, milyen régen volt! Ma már talán akkor is, ha csak SUZUKI-t kap.
zsbela
A segéd-motor vezetéséhez is engedély kell, amit vizsgán lehet megszerezni. A vizsga letételének feltétele a közlekedési szabályok ismeret. Most már csak az a kérdés, hogy volt-e neki vezetői engedélye?
Tcat
Sajnalatos, de nem veletlenul letezik a KRESZ!

@zsbela: "Most már csak az a kérdés, hogy volt-e neki vezetői engedélye?"

Na igen, aminek megszerzese kapcsan ugye ismeri a kozlekedes szabalyait... De egyebkent is, a jozan esz eleve azt diktalja, hogy nem hajtunk csak ugy bele egy keresztezodesbe. Mert itt gondolom az tortent sajnos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.