Az SZDSZ megdöbbent azon, hogy az igazságügyi miniszternek kellett megakadályoznia, hogy az iskolakerülő gyerekek szülei börtönbe menjenek.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuzsu
Ekkora baromság .ki volt az a nagyon okos.f@sz aki ezt kitalálta? Miért kell lecsukni.a szülőket,.azt is mi fizetjük.nem?.mennyi is egy napra a rabtartás? Elég a gyerekeket el venni tőlük és az intézetben majd járnának iskolába..és gyámügybe is bele lehet ...úgy ahogy van, ,a sok buzgó mócsing sose akkor intézkedik amikor kell.
Diamont Frost
@zsuzsu: Egy intézetis gyerek szerinted mennyibe kerül Neked, nekem a harmadiknak,---- havonta????
Elárulom,---- kb 200 000 Ft. !!!!!!!!!
reallatas
@zsbela: /tegnap, 20.10/ Ez a valódi megközelítés, s nyugodtan kimondható az egyetlen hellyes lépés. Üdv.
reallatas
@Renrol: /tegnap, 19.56/ Ez a valóság talaja per ma! Üdv.
reallatas
@Renrol: /ma, 11.25/ Nézd amennyi feleslegesen kidobott pénz fémjelzi ennélkül is az egész problémakőrt, de legalább tudnánk, hogy hatékonyan értelme is lenne netán.
Csubaka
Igaz is! Kényszer munkatáborokat kellene létrehozni, ahova gyerekestől beköltöztetnék a szülőket és amíg a gyerek ott iskolába jár a szülőket kényszermunkára fogva termeltetnék ki velül a saját ellátásuk és az ellenük folyó eljárás költségeit.
Szerintem holnaptól teli lenne minden iskola eddig sulit kerülő cigány gyerekkel!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.