Sólyom László szerint újra meg fog nyílni a sydneyi magyar főkonzulátus, amelynek bezárásáról a kormány döntött. A magyar köztársasági elnök ezt vasárnap Sydneyben, azon a fogadáson jelentette ki, amelyet a tiszteletére rendeztek az ausztráliai magyarság képviselőinek a részvételével. Az elnök az új-dél-walesi parlament épületében tartott fogadáson mintegy 150 vendég előtt elhangzott beszédében elmondta: mielőtt elindult volna új-zélandi és ausztráliai útjára, megkapta "az új-dél-walesi szervezetnek a levelét és az összes tiszteletbeli konzulnak a levelét, amelyben panaszolják, hogy be akarják zárni a sydneyi főkonzulátust".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Ez a Chicken László valamit már megint tud!! :))
1951
Már kezdtem örülni,hogy Köztársasági Elnök Úr megtért és belátta, hogy ez így tovább nem folytatható és kiírja az előrehozott választásokat,vagyis teljesití államférfiúi kötelességét! Csalódtam,mint mindig, amikor politikusok mondatainak olvasása kapcsán elképzelek egy reális helyzetet!
Mikor lesz ebben az országban végre rend?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.