Ártatlan vicc miatt vert meg egy rendőr három fiatalt a fővárosban. A járőrnek valószínűleg nincs humorérzéke, mert ütlegeléssel honorálta a sünözést. Az eset azért is megdöbbentő, mert Tóth Gábor budapesti főkapitány szerint a sün a rendőrség kabalája.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Igaz
Rasszista rendőr el kell távolítani.nem az igazságot szolgálja.
betli
Kabalának inkább a tetvet kellet volna választaniuk a juderobotoknak. :(
Szegény sünök ( Erinaceus europaeus ),hogy szégyellhetik magukat hogy ilyen vérszívó paraziták választották őket kabalának. Biztosan ezt a lelki traumát átérezvén verték el a sünöző fiatalokat a juderobotok. Hiszen ebben az országban még sünökre ( Erinaceus europaeus ) szükség van, csak MAGYAROKRA NEM. Kell a hely az új hazát keresőknek. És akinek az ilyen eljárás nem tetszik hát ellehet innen menni kérem szépen! Itt lehet bennünket hagyni ha nem tetszik. Mondta ezt nem régiben egy cionista bohóc.
kamazuka
Banyek jól jártál!
Ha ezek mondjuk csendőrök lettek volna,még a szart is kiverték volna belőled.
Na itt kezdődik az amikor verbálisan tiszteled a másik szellemi szintjének hitvány an alacsony szintjét.
Tcat
Ja hogy a sünözés utáni anyázás után "rámoccantak" a rendőrökre a srácok? Akkor meg miről is beszélünk? Max. arról, hogy a cops-nak meg ennyitől nem illett volna egyből elvesztenie a fejét és ütnie. Rosszul kezelte le a szitut, valszeg nem alkalmas rendőrnek. Nade a srácokat se állítsuk már be akkor teljesen ártatlannak, még ha a nagyobb sara itt a zsaruknak is volt.

Ellenben megy itt a háttérben a Juventus és imént olvastak be egy SMS-t, amiben azért van igazság. Az ütlegelés kezdetekor egyből RENDŐRT hívtak, holott ők kekeckedtek a rendőrökkel. Na akkor most ha gáz van kéne a rendőr, de máskor csak sünözni való? Hmm?

Ettől függetlenül a rendőrség jelenlegi állapotában tragikus, de ez tudjuk kiknek, miért köszönhetjük...
Wik
Erős fiúk, 69 éves férfit verni ehez elég bátrak ! A kigyúrt bodzagyüjtőket meg még igazoltatni sem merik, ha meglátják őket a mercikben meg az audikban inkább hátatfordítanak hogy nehogy igazoltatni kelljen őket ne adj Isten a jogsijukat elkérjék .
Tcat
@Wik: Igen, a szegedi esethez kb. én is ennyit tudnék hozzátenni. Bodzásokból meg csak a kishalakat merik leállítani. Múltkor is a buszmegállóban állva látom ám, hogy két indián kerekezik át (egy bringán ülve) nagy nehezen a főúton. Na azokat leállították, látszólag volt kis ejnye-bejnye, hogy tessék a járdán tolni azt a bringát és már mentek is. Na, egyből az jutott nekem is eszembe, hogy Audi, Merci leállítása már nem... De mondjuk ezt a magatartásukat sem lehet csak a alsóbb szinteken lévő rendőrökre verni!

kovacs1961
Büszke lehet magára a rendőr és a magyar rendőrség
marlin
Próbált volna valaki a "legendás csendőrség " bármely tagjának "beszólni"!!
De még a "kádárista rendőrség-nél" sem volt "divat" az ilyen viccelés!!
Azt hiszem mindenki tudja, mik voltak az ilyen viccelődésnek a következményei!!
Gondolom, ha megkapják a rendőrök a lehetőséget a tekintélyük megvédésére (mert a bíróságra nem számíthatnak) előbb-utóbb ismét rend lesz!!
Vagy kell még egy-két keményf .. ú rendőr és a nagylegényekből hamar kislegények lesznek!!
Ja és a MN nem egy hiteles hírportál!!
bigyibogyo
usa -ban meg le is lotte volna a 3 gyereket es a vgeen megdicserik. mondjuk otttisztelik , de legalabbis felik a rendoroket. konnyebben is tartanak rendet.
rendor kapitany gondolhatja viccelodesnek a gunyolodast, csak nem kellene a posztjan maradni. olyan felso vezetok kellenenek a rendorsegre is aki kemeny kezzel iranyitanak es nem benyalnak a huliganoknak,. azert kivancsi lennek ha a kepebe vigyorogva sunoznek mit tenne, viccesnek talalna -e :F
Igaz
@marlin: De az is igaz ha az indiánol leanyázták volna akkor sem történt volna semmi.Magyart verni valami büszkeség?A napokban 3 cigó nő ütlegelte a rendőrt mégsem történt semmi!!!Lehet hogy ki kellett volna mondani a dakotáknak, hogy sün.....?????
Tcat
@Igaz: ugyan már, mostanra már megtanulhattad volna, hogy a magyarországi dakoták egyes vezető rétegek szerint veszélyeztetett népcsoport, így kutya kötelességünk mindenben segíteni őket: segély, hagyni hogy gyűjtögető életmódot folytatva beszerezzék, amire a segílykén felül szükségük van, hogy szabadon és büntetlenül kiélhessék ösztönlény mivoltukat, stb...
Tcat
@bigyibogyo: hát ledurrantani nem is, de vélhetően autókáztak volna egyet az illetékes rendőrörsre, aminek vendégszeretetét élvezhették volna.

Amúgy ha USA-ban a rendőrt bántalmazónak börtön jár tudtommal. Nálunk verik őket. Így megy ez...
pelikan61
@marlin ma, 18:11 – válasz erre:

Elsődlegesen nem a tekintélyüket, hanem minket kellene védeni.
bigyibogyo
@Tcat: direkt tuloztam, a kihangsulyozas miatt :)
pelikan61
@bigyibogyo ma, 20:03 – válasz erre:

Amerikában a bűnt üldözik a rendőrök, és nem a fiatalokat ütlegeli. Amerikába még a seggüket is felkínálják a rendőrnek egy csokra és mégsem a tomfa után nyúl. Ott nem zombik, meg alkohol gyengebeszédű rendőrök teljesítenek szolgálatot
Tcat
@bigyibogyo: tudom, csak ilyenre sikeredett a válasz kezdete :)

@pelikan61: "és nem a fiatalokat ütlegeli."
Nana! Az attól függ mit csináltak azok a fiatalok :) Egyébként persze teljesen igazad van.
marlin
@pelikan61: tegnap, 22:17

És mitől(!) is kellene titeket megvédeni egy "sünnek"??
bigyibogyo
@pelikan61: akkor tud vedeni ha van tekintely, ha az utolso kis gyoker utcagyerek is az arcaba rohoghet,h vedjen meg?
szabosa
@betli: juderobot! ez a megfelelő jelző ezekre a nép ellen programozott, csinált zsoldosokra!
pelikan61
@marlin ma, 06:06 – válasz erre:

Én már azzal is megelégednék, ha a bűnőzöktől, hogy este is oly biztonságosan mehessek végig az utcán, és esetleg tudja azt, hogy ahol szolgálatot teljesít abba a körzetbe mit, hol lehet megtalálni. Netán egy turista nem cigányul, hanem angolul kérdez, tőle valamit válaszolni tudjon neki, útba tudja igazítani, de ne úgy hogy, elküldi az anyjába. De sajnos a mai zombik ere nem alkalmasak. T. Kivétel.
pelikan61
@bigyibogyo ma, 07:37 – válasz erre:

"bigyibogyo ma, 07:37 – válasz erre
@pelikan61: Akkor tud védeni ha, van tekintélye, ha az utolsó kis gyökér utcagyerek is az arcába röhöghet, hogy védjen meg?"

Engedelmeddel először olvashatóvá teszem az írásod, hogy válaszolni tudjak rá. Miért nem inkább valami rejtvény műsorba írogatsz biztos jövedelmezőbb lenne, mert a rendelkezésre bocsátott idő alatt nem találnák ki mit is akartál írni.

A lényeg az, hogy mikkor Siófokon volt az a vonulás nem láttam ilyen keménynek a sünöket. A másik miért mindég csak azokkal szembe gyakorolják az erőt, akiről tudják nem áll ellen, mert törvénytisztelő. Tudod ott a cigánysoron ahol levetkőzteték őket miért nem voltak ilyen harciasak? És végül nem kötelező rendőrnek lenni. Hogy a „kis gyökér" a pofájukba röhög, mást nem is érdemelnek.

Csubaka
@pelikan61: Amerikában az igazságszolgáltatás a hatósági közeg (pl. rendőr) szavait súlynak, bizonyíték erejűként alkalmazzák. Az is igaz, hogy az USA-ban a rendőrré válásnak sokkal szigorúbb fizikai és pszichológiai követelményei vannak.
Ennek ellenére nem kellene elfogultnak lenni az ottani rendőrökkel szemben, mert az interneten számtalan videot látni amerikai rendőrök durva túlkapásairól is.

www.indavideo.hu/video/Rendorbotrany_Amerikaban
pelikan61
@szabosa ma, 09:08 – válasz erre:

" juderobot!"

Nagyon találóan fogalmaztál. öt pont érte!
pelikan61
@Csubaka ma, 13:43 – válasz erre:

Egyet értek veled, sajnos ott is van, hogy porszem kerül a gépezetbe. De ennek ellenére ott lehet beszélni közbiztonságról, és rendőri védelemről, Nálunk ellentétbe már csak rendőri verésről beszélhettük, a rendőri védelem helyett.

„Amerikában az igazságszolgáltatás a hatósági közeg (pl. rendőr) szavait súlynak, bizonyíték erejűként alkalmazzák.”

Ezt a szokásukat már nálunk is átvették, így mossák ki egymást a bíróság előtt a rendőreink.
szabosa
@pelikan61: :)) köszönöm az öt pontot és öttel megtoldva küldöm tovább @betlinek mert övé az érdem, tőle olvastam. - de azért köszönöm a nevében is! :)
marlin
Még mindig nem értem, mitől olyan vicces ez a sztori!!
Akkor most ki őrzött a rendőrökkel együtt disznót??
pelikan61
@marlin ma, 17:13 – válasz erre:

Valóba, akiket ütöttek azok nem találták viccesnek.

Disznót meg tudnak ezek maguk is őrizni, sőt nem is engednek, oda senki-mást lásd. Március 15, augusztus 20, október 23. minden alkalommal a disznókat őrizték még kordonnal is bekerítették őket mert ezek aztán nagy disznók ám.Akiket őrizniük kell.
marlin
@pelikan61: Tehát te!! Nem gondoltam volna!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.