Átmenetileg hagyták helyükön a három igazgatót a BKV-nál - ez két éve tart már.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
mindig is sejtettem,h rossz helyen dolgozom. nalunk kell tenni a fizetesert. nade majd elkuldom az oneletrajzom a bkv -nak :P
reallatas
Politikai hattyúdalként, húzzunk bele ameddig lehet! Ez a lényeg!
bombi02
Meg kell szüntetni a BKV-t. Csak a járművezetők és karbantartók kellenek!

A sok tolvaj, léhűtőt pedig börtönbe!
zsuzsu
Nálam pont fordítva van:Munkám van de milliós fizetésem az nincs.:(
Tcat
Asszem az lenne a legjobb, ha a BKV, MÁV, stb. vezéreket, meg úgy az egész politikai "elitet" száműzetésbe küldené a nép...
Evikati
@bombi02: igazad van, első lépésnek ez lenne a megoldás!
Beiskolázni őket is és esetleg 1-2 "vezető" beosztású, sokoldalú embert kiemelni az iskolázott karbantartók vagy járművezetők közül.
Európában, szinte minden fővárosban, nagy városban már évekkel ezelőtt kulturáltabb, biztonságosabb, megbízhatóbb tömegközlekedéssel működnek az adózók pénzéből. Beléptető kapuk, automata jegyváltók, pontos utastájékoztatás!
Nem állnak tömegesen ellenőrök sehol (hogy néznek ki?), mégis tiszták, pontosak a járművek, nincs bliccelés. 3 hete tapasztaltam Madridban is. Föld alatt (12 metróvonaluk van) föld fölött egymásba érnek a buszok.
A sok léhűtőnek kifizettet pénzekből az utolsó 7 évben mindezt (vagy egy jó részét) meg kellett volna és meg is lehetett volna valósítani.
Szégyen, ami itt megengedett!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.