Öngyilkosságot kísérelt meg Lengyel Zoltán független országgyűlési képviselő, a politikust rövid kórházi kezelés után már hazaengedték.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@Horizont: sose tudod, hogy mikor keveredsz valami rázós ügybe, ( van egy mondás, hogy: minden embernek van egy téglája a börtönben és a bolondok házában kvázi sosem tudni, mikor, hova kerülhet az ember), úgyhogy csínján kell bánni az ilyen sarkos ítéletekkel.Persze ez csak az én véleményem, nem szeretem, ha a halál felbukkan valahol, az olyan megmásíthatatlan. És azért, mert rekkenő hőségben gatyában ült a saját kocsijában és belerúgott a rendőrökbe, és az hatalmas, máig tartó vihart kavart, és rosszul érzi ez miatt magát bőven elég büntetés. Ne tegyünk rá még egy-két lapáttal. Látod a cigusok nem problémáznak azon, hogy nekirontottak a rendőröknek, meg fegyvert fogtak rájuk. Semmi trauma.
bocs
Felháborító ,miért nem hagyták meghalni .
orogordog
@furfang: Aki ön gyilkos akar leni, ekkora jólét közepette, az nem beteg?
furfang
@orogordog: de! De azért még nem kell meghalnia! Az olcsójánosasága miatt szembe köpheti magát, de ki is vonulhat a politikából, és élheti polgári életét, aztán annyi.
kukubenkó
@Horizont: Kedves Horizont! Most nem engem sértettél meg! Csupán észrevételeztem a lesújtó és minden humanitást nélkülöző hozzászólásod! Ha a jogos kritikám személyeskedés, akkor megkövetlek: mea culpa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.